Koulutukset

Aivotutkimus ja oppiminen

Oppiminen, aivotutkimus ja ihmisten erilaisuus -moduuli

Syventävä koulutus sertifioituneille Peili-käyttäytymisprofiilivalmentajille

Tässä Peili-moduulissa oppimista käsitellään AGES-mallin näkökulmasta. Opittu sisältö on sitä helpompaa painaa mieleen ja muistaa, mitä aktivoituneempi on oppijan aivojen osa nimeltä hippokampus. Kaikki AGES-mallin vaiheet eli Attention, Generation, Emotion ja Spacing ovat keskeisiä tekijöitä hippokampuksen aktivoinnissa.

Oppimisen edellytys on huomion kiinnittäminen opittavaan asiaan, jonka jälkeen opittava sisältö alkaa reflektoinnin kautta yhdistyä jo olemassa olevaan tietopohjaamme ja henkilökohtaisiin kertomuksiimme. Onnistunutta oppimistulosta palvelee myös positiivinen tunnelataus sekä se, että aivomme kokevat oppimisen palkitsevana. Lisäksi oppimisen ajanjaksoilla ja rytmityksellä on suuri merkitys.

Ihmisten erilaisuus on haaste sekä yhteistyölle että oppimiselle. Voimme tyytyä siihen, että saamme asiat toimimaan yhdessä. Tai voimme haastaa itsemme ja ponnistaa AGES-mallin avulla yhdessä toimimisen tasolta yhdessä oppimisen tasolle, jolloin pystymme luomaan yhdessä jotain täysin uutta.

Tämä moduuli syventää näkökulmaa käyttäytymistyyliltään erilaisten ihmisten onnistuneeseen yhteistyöhön.

Kouluttaja: Carola Lindholm-Gerlin, neurojohtamisen asiantuntija

Paikka: Quartetto Business Park, Linnoitustie 4 A, Espoo (Leppävaara)

Aika: klo 9.00-15.00 

Hinta: 250 € + alv.

 

Peili-uutiskirje

Tilaa 6-8 kertaa vuodessa ilmestyvä Peili-uutiskirje.

Hyväksymällä ehdot vahvistat, että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.