Koulutukset

Tiimin jäseniä pöydän ympärillä

Syväsukelluksia Peiliin: Tiimi-Peili

Syväsukelluksia Peiliin -teeman alla järjestämme syventävää lisäkoulutusta sertifioituneille Peili-käyttäytymisprofiilivalmentajille.

 

Tiimi-Peili – yhteistyön koko kuva:

 

Ryhmien työskentelyä kannattaa ja tulee kehittää. Tiimien kehittämiseen on valmistunut uusi sisältökokonaisuus, joka sisältää sekä diamateriaalin että konkreettiset askeleet valmennuksen toteuttamiseksi joko lähi- tai etävalmennuksena eri pituisina variaatioina.

Psykologisen lainalaisuuden mukaan yksilö sokeutuu itselleen. Sokeutuminen tapahtuu myös ryhmissä, tiimeissä ja johtoryhmissä, jolloin sokeutuminen potensoituu ja tiivistyy. Ryhmän sokeus itselleen on vakava asia. Ympäristössä herää oikeutetusti huolestuneita kysymyksiä: ”Mihin olemme yrityksenä menossa?”, ”Teemmekö oikeita asioita?” tai ”Ovatko tavoitteemme realistisia?”

Paras lääke sokeutumiselle on ulkopuolinen, luotettava palaute, joka kertoo, missä olemme nyt ja mikä on tiimimme nykytila. Se on kehittymisen tärkein ensimmäinen askel. Peili-käyttäytymisprofiilin valmentajan koosteeseen julkaistaan kevään aikana lisäpalaute Ryhmää kuvaavat sanat. Tämä syventävä koulutus kattaa myös Ryhmää kuvaavat sanat -palautteen käytön tiimivalmennuksissa.

Koulutus on tarkoitettu sertifioituneille Peili-käyttäytymisprofiilivalmentajille. Tarjoamme koulutuksen maksuttomana Peili-valmentajien asiantuntijatukena.

Toteutustapa: Teams-etäkoulutus

Aika: 10.6.2022 klo 8.30-12.00

Kouluttaja: Psykologinen asiantuntija Tiia Arjanne

Tilaisuus on maksuton, no show -maksu 75 € + alv. Peruutukset viimeistään 7 vrk ennen tilaisuutta.

Peili-uutiskirje

Tilaa 6-8 kertaa vuodessa ilmestyvä Peili-uutiskirje.