Koulutukset

Keskustelevat hahmot

Tiedostava keskustelu – avain luottamuksen rakentamiseen -moduuli

Syventävä koulutus sertifioituneille Peili-käyttäytymisprofiilivalmentajille

Conversational Intelligence on neurotieteisiin pohjautuva lähestymistapa, jossa keskeistä on yhteisymmärryksen, yhteistyön ja luottamuksen vahvistaminen keskustelun avulla. Olennaista on tiedostaa, kuunteleeko itse toista osapuolta ymmärtääkseen vai luodakseen yhteyttä ja rakentaakseen luottamusta. Jos kuuntelemme vai ymmärtääksemme, aivomme ovat puolustautumistilassa. Jos kuuntelemme ylläpitääksemme yhteyttä ja vahvistaaksemme luottamusta, aivomme ovat positiivisesti suuntautuneet eli ns. ”kohti” tilassa.

Moduulissa tehdään myös keskusteluharjoituksia, joissa opetellaan pysymään yhteyden tilassa eli aivojen kannalta palkitsevalla puolella. Olennaista on tiedostaa, milloin itse siirtyy puolustautumiskannalle ja miten itsensä voi ohjata takaisin luottamusta rakentavalle puolelle. Tällöin päästään rakentavaan kierteeseen, mikä on ratkaisevaa vuorovaikutuksen laadun ja tulosten kannalta.

Tämän moduulin näkökulma liittyy Peilin luottamuspalautteeseen sekä luottamuksen rakentamiseen, ylläpitämiseen ja vahvistamiseen keskustelun avulla.

Kouluttaja: Carola Lindholm-Gerlin, neurojohtamisen asiantuntija

Paikka: Quartetto Business Park, Linnoitustie 4 A, Espoo (Leppävaara)

Aika: klo 9.00-15.00 

Hinta: 250 € + alv.

Peili-uutiskirje

Tilaa 6-8 kertaa vuodessa ilmestyvä Peili-uutiskirje.

Hyväksymällä ehdot vahvistat, että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.