Tapahtumat

Erilaisia kasvoja piirroksina

Erilaisuuden ilot ja kirot – Peili-käyttäytymisprofiili HR-ammattilaisen apuna

Parannamme työelämää -webinaarisarjassa

Ihmisten luontainen erilaisuus voi olla työyhteisössä joko kompastuskivi tai voimavara. Jotta saadaan paras esiin ihmisistä – itsestä ja muista – tarvitaan ymmärrystä erilaisista toimintavoista, luottamusta sekä taitoa kohdata erityyppisiä ihmisiä rakentavasti. HR-ammattilaisena voit ottaa Peili-käyttäytymisprofiilin omaan käyttöösi ja hyödyntää sitä pitkäjänteisesti sekä monipuolisesti organisaatiosi työkulttuurin kehittämisessä.

Peili-käyttäytymisprofiilin antaa tasa-arvoisen, yhteisen kielen kuvata ihmisten erilaisuutta sekä vuorovaikutuksen ilmiöitä. Tämä auttaa mm. käsittelemään yhteistyön laatua ja merkitystä, puhumaan erilaisista tavoista toimia ja kohdata tilanteita, luomaan erityyppiset ihmiset huomioivia pelisääntöjä sekä puuttumaan tarvittaessa ilmapiiriä heikentävään käytökseen. Peili-palaute sisältää myös käytännönläheisiä vinkkejä vaikuttaa positiivisesti sekä omaan että kanssaihmisten työskentelyyn.

Peili-käyttäytymisprofiili soveltuu erinomaisesti kaikille henkilöstöryhmille, vain painotukset vaihtelevat kohderyhmän mukaisesti. Mukana on aina itsearvion lisäksi työkavereiden arvio, mikä on kehittymisen kannalta kaikkein arvokkain anti. Parhaimmillaan matka ihmisten erilaisten vahvuuksien äärelle lisää koko työyhteisön hyvinvointia ja menestystä. Säästyy sekä euroja että energiaa, kun yhteistyö ja vuorovaikutus ihmisten välillä toimii.

Lue lisää Peili-käyttäytymisprofiilista HR-ammattilaisen käytössä

 

Aika: 19.4.2023 klo 8.30-9.30

Toteutusalusta: Teams

Vetäjät: Taina Rämö-Korpinen ja Niina Reina

Tilaisuus on maksuton.

Ilmoittaudu webinaariin oheisella lomakkeella ja kutsu kollegasikin mukaan!

Peili-uutiskirje

Tilaa 6-8 kertaa vuodessa ilmestyvä Peili-uutiskirje.