Tapahtumat

onnistuneita kohtaamisia -logo

Juhlaseminaari: Parannamme suomalaista työelämää

Peili Consulting juhlistaa 45 vuotista taivaltaan ja suomalaisen työelämän kehittämistä tammikuisen seminaarin merkeissä. Tule mukaan verkostoitumaan ja löytämään uusia näkökulmia arjen työelämän parantamiseksi. Jotta tuloksia voi syntyä, tulee yksilöt ja ryhmät saada kukoistamaan!

Seminaarin teemat:

  • Miten huolehtia omista ja muiden aivoista stressitilanteessa?
  • Uusia oivalluksia arjen pakertamiseen satujen ja tarinoiden symboliikan kautta
  • Ryhmän psykodynamiikka ja hyvinvointi työelämässä: mihin voin vaikuttaa ja kuinka estän ryhmää joutumasta stressitilaan?
  • Ilo tavata, tutustua ja verkostoitua!

 

Kenelle: Peili-valmentajat, HR-ammattilaiset, valmennus- ja koulutusalan ammattilaiset, esimiehet, tiiminvetäjät ja muut työyhteisöjen ja vuorovaikutustaitojen kehittämisestä kiinnostuneet henkilöt, Peili Consulting Oy:n yhteistyökumppanit.

Milloin: 17.1.2020 klo 10.00-14.15

Missä: Quartetto Business Park, Linnoitustie 4 A, Espoo Leppävaara

Osallistuminen: Osallistuminen on maksuton. No show -maksu 50 € + alv. veloitetaan peruuttamattomasta ja käyttämättä jätetystä paikasta seminaarissa. Paikkoja rajoitetusti. Ilmoittaudu mukaan viereisellä lomakkeella!

 

Seminaarin ohjelma

 

10.00-10.30    Ilmoittautuminen

10.30-10.45    Tervetuloa

10.45-11.30     Aivojumppaa ja stressinhallintaa

Psykologinen asiantuntija Tiia Arjanne

Olipa sitten pieni harmin paikka tai elämän iso ravistus, aivot aktivoituvat hätätilaan ja stressireaktio alkaa. Mitä aivoissa silloin tapahtuu? Näitä lainalaisuuksia tuntemalla voit auttaa lieventämään stressireaktiota tai poistamaan sen kokonaan.

11.30-12.15     Sukellus satujen ja tarinoiden maailmaan

Toimitusjohtaja Taina Rämö-Korpinen & Peili-tiimi

Voisinko löytää satujen ja tarinoiden maailmasta jotakin uutta omaan työhöni auttamaan arjessa, avaamaan ajattelun lukkoja, käsittelemään hankaliakin tilanteita? Mitä pingviinit, myyrät, mangustit, pikkunallet ja lapset voivat opettaa meille – erilaisuuden ihanuuden kautta!

12.15-13.15    Verkostoitumista kuohujuoman ja kevyen lounaan merkeissä

13.15-14.00   Ryhmän johtaminen: hyvinvointi ja hyvinvoinnin haasteet ryhmässä

Psykologinen Asiantuntija Tiia Arjanne

Ryhmä muodostaa aina oman identiteettinsä, joko tiedostaen tai tiedostamattaan. Ryhmän vetäjällä on avaimet käsissään ryhmän persoonallisuuden kehittämiseksi. Ryhmässä tapahtuu kuitenkin myös paljon ilmiöitä, jotka eivät liity ryhmän vetäjään. Näitä ryhmän psykodynaamisia lainalaisuuksia kannattaa ymmärtää, jotta voi välttää pahimmat karikot.

Puheenvuoron sisältö räätälöityy osallistujien tarpeiden mukaisesti. Millaisia haasteita sinulla on ollut ryhmien kanssa?

14.00-14.15    Seminaarin päätös

 

Puhujien esittelyt

 

Tiia Arjanne, psykologi (Uumajan Yliopisto, Ruotsi, 1979), liikkeenjohdon kouluttaja ja konsultti, terapeutti, tietokirjailija, Tiara Consulting Oy. Peili Consulting Oy:n psykologinen asiantuntija.

Tiia Arjanne toimi valmistuttuaan vuoteen 1987 asti Helsingin kaupungin mielenterveystoimiston psykologina tehtävinään ensihaastattelut ja terapia. Sen jälkeen Tiia on toiminut liikkeenjohdon kouluttajana ja konsulttina. Hn on paneutunut erityisesti johtamiseen ja johtoryhmätyöskentelyyn, jossa ryhmädynamiikan lainalaisuudet korostuvat. Tiia on vuodesta 1998 toiminut myös osana Peili Consultingin tiimiä psykologisena asiantuntijana ja asiantuntijatukena verkostovalmentajille. Yli 30 vuoden kokemus erilaisten yritysten kanssa on antanut Tiialle vankan ja monipuolisen näkemyksen yritysten psykologisista ilmiöistä ja haasteista. 

Tiia on myös kirjoittanut psykologisia tietokirjoja: Johtajuuden kolmas silmä (Magentum, 2006), Rakkauden viisi vihollista (Magentum, 2007), Masennuksen viisaus (Tiara Books, 2009) sekä Oma menu (Tiara Books, 2017).

 

Taina Rämö-Korpinen, FM, CEO, Senior Leadership Coach / Project and Change Management, Peili Consulting Oy

Taina on uransa aikana työskennellyt projekti- ja muutosjohtamisen asiantuntijaorganisaatioissa sekä useissa kansainvälisissä ICT-alan yrityksissä. Kokemuksia hänelle on karttunut asiantuntija- ja projektiorganisaatioiden, myynnin, kumppanitoiminnan, hallinnon ja HR:n johtamisesta, samoin liiketoimintojen uudelleen organisoinnin haasteista sekä uusien liiketoimintojen perustamisesta.  Hän on ollut rakentamassa esimiesten, projektipäälliköiden ja johdon valmennusohjelmia, joissa hän on myös toiminut valmentajana. Hänen intohimonaan on edesauttaa uusiutumisen aatetta laaja-alaisesti ja toimia muutosjohtamisen lähettiläänä. Tainan tärkein missio on kokonaisvaltainen organisaatioiden, johtamisen ja työyhteisöjen kehittäminen muutostilanteissa: miten kehittää johtamista ja saada yksilöt kukoistamaan niin työyhteisöissä, projekteissa kuin tiimeissäkin.

 

 

Peili-uutiskirje

Tilaa 6-8 kertaa vuodessa ilmestyvä Peili-uutiskirje.

Hyväksymällä ehdot vahvistat, että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.