Tapahtumat

Kahvikuppi ja nuotiotuli

Käyttövoimana motivaatio – mistä kipinäni syttyy? -webinaari

Parannamme työelämää -webinaarisarjassa 27.8:

Käyttövoimana motivaatio – mistä kipinäni syttyy?

 

Matka oman motivaation lähteille on samalla matka itsetuntemukseen. Mistä innostun, mikä saa minut nousemaan siivilleni? Miten pärjään parhaiten tylsien tai epämieluisien tehtävien kanssa? Entä kuinka motivoin muita ihmisiä?

Motivaatio on sisäisen halun ja tarpeen synnyttämä voimavara, jonka avulla asetamme ja saavutamme tavoitteita. Motivaation ansiosta sitoudumme päämääriimme ja kestämme myös vastatuulia. Parhaimmillaan motivoituneisuus on merkityksellisyyden kokemus, ilon ja inspiraation tunne sekä virtausta täynnä oleva flow-tila. Motivaattorit puolestaan ovat niitä asioita, jotka herättävät motivaatiomme ja saavat meidät liikkeelle.

Eri ihmisten motivaattorit ja motivaation dynamiikka eroavat toisistaan. Yksi inspiroituu kerta toisensa jälkeen uuden aloittamisesta, mutta ei jaksa viedä hommia loppuun saakka. Toiselle on ensiarvoisen tärkeää toimia yhteisymmärryksessä ja diplomaattisesti, jotta kaikkien asianosaisten kokemus olisi positiivinen. Jollekin tehokas suorittaminen tarkoittaa onnistumista, mutta hidas eteneminen on tuskallista. Toisille ihmisille analyyttisyys ja täsmällisyys ovat mielekkään tekemisen perusta, jonka suurpiirteisyys ja hätiköinti raunioittavat.

Oman motivaation lähteen löytäminen ja valjastaminen käyttövoimaksi kysyy itsetuntemusta. Tässä webinaarissa käsitellään kahta tärkeää sisäisen motivaation äärelle johdattavaa kysymystä. Lisäksi saat näkökulmia erilaisten ihmisten motivoimiseen.

 

Aika: 27.8.2021 klo 8.45-10.00, jonka jälkeen on varattu vielä 15 min. keskustelulle

Toteutusalusta: Teams

Hinta: Webinaari on maksuton, kutsu yhteistyökumppanisi ja kollegasikin mukaan!

 

Vetäjänä toimii Peili Consulting Oy:n psykologinen asiantuntija Tiia Arjanne, jolla on 40 vuoden kokemus terapeuttina ja valmentajana. Hänellä on hallussaan laaja kirjo erilaisia viitekehyksiä ja menetelmiä, joilla voi parantaa psyykkistä kantokykyä niin yksilöiden kuin ryhmienkin arjessa.

Fasilitaattorina operoi Peili Consultingin toimitusjohtaja Taina Rämö-Korpinen, joka toimii myös Senior Leadership Coachina erityisesti muutosjohtamisen, esimiesten ja johtoryhmien kehittämisessä.

Peili-uutiskirje

Tilaa 6-8 kertaa vuodessa ilmestyvä Peili-uutiskirje.