Uutiset

Esimies ja henkilöstö 2013 -messut
Lisätty kategoriaan
kirjoittajalta Peili

Tervetuloa mukaan Esimies ja henkilöstö 2013 -messuille 20-21.3. Helsingin messukeskukseen. Tapahtumassa on laaja seminaariohjelma. Osallistuminen on maksuton.

Integron seminaaripuheenvuorot tapahtumassa

Miten selättää stressi? – elpymistä, työn imua ja työn iloa

Ke 20.3. klo 10.15-11.00, Työterveyslaitoksen seminaarilava

Vuokko Coco, Johtajuus- ja tiimivalmentaja

Ylikuormitus on moni-ilmeinen tila. Erityyppiset ihmiset kokevat eri asiat stressaavina ja he myös ilmentävät ylikuormittumista eri tavoin. Eri asiat myös auttavat heitä irtaantumaan stressistä. Hyvin pienetkin keinot riittävät stressin kurissa pitämiseen. Millaisia ovat elvyttävät kokemukset? Miksi tarvitaan työn iloa ja työn imua? Työhyvinvointia kannattaa rakentaa sekä yksin että yhdessä.

Kohtauksia vai kohtaamisia – sinä päätät!

To 21.3. klo 12.30-13.15, HR-seminaarit

Kehittämisasiantuntija Tiia Arjanne ja kehittämispäällikkö Niina Reina, Integro & näyttelijät Essi Aulanko ja Markus Majava, Businessteatteri

Vuorovaikutus on helppoa. Oma osasi siinä on merkittävä. Esittelemme neljä erilaista ihmisenä olemisen strategiaa, joiden ymmärtäminen on avain tietoiseen vaikuttamiseen. Tunnista itsesi, kartoita kollegasi ja onnistu vuorovaikutuksessa. Työkaluina löytöretkellä toimivat Peili-käyttäytymisprofiili ja Businessteatterin näyttelijät.

 Tapaamisiin messuosastollamme 4d12!

Peili

Sertifioimme valmentajia, kouluttajia ja HR-ammattilaisia Peili-työkalujen käyttöön.

Lisää kommentti

Peili-uutiskirje

Tilaa 6-8 kertaa vuodessa ilmestyvä Peili-uutiskirje.