Uutiset

Joukko iloisia ihmisiä kädet päällekkäin piirin keskellä.
Johtamisvalmennus projektipäälliköille 5.-6.4.2022
Lisätty kategoriaan
kirjoittajalta Peili

Yhteistyökumppanimme Projekti-Instituutti järjestää valmennuksen Projektitiimin johtaminen ensi keväänä 5.-6.4.2022. Valmennus tarjoaa projektipäälliköille, projektijohtajille, ohjausryhmän jäsenille ja projektihenkilöstölle sekä liiketoiminnan osaajille syventävää oppia ihmisten johtamisesta projektiympäristössä.

Valmennus sisältää henkilökohtaiset Peili-käyttäytymisprofiilipalautteet kaikille osallistujille omasta käyttäytymistyylistä, kohtaamiskyvystä ja tavasta rakentaa luottamusta. Palaute perustuu sekä itsearvioon että viiden muun henkilön antamaan arvioon.

Valmennuksen vetäjänä toimii Teppo Nurminen, jolla on laaja kokemus projektijohtamisesta sekä tuotekehityksen ja projektitoiminnan kehittämisestä kansainvälisissä ympäristöissä. Häntä kiinnostavat erityisesti juuri strategian ja ihmisten johtamisen kysymykset niin projekteissa kuin työelämässä yleensäkin.

Osallistujat saavat valmennuksen päätteeksi digitaalisen osaamismerkin, jonka voi liittää esimerkiksi omaan LinkedIn-profiiliin.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan

Peili

Sertifioimme valmentajia, kouluttajia ja HR-ammattilaisia Peili-työkalujen käyttöön.

Lisää kommentti

Peili-uutiskirje

Tilaa 6-8 kertaa vuodessa ilmestyvä Peili-uutiskirje.