Uutiset

Laptop ja käyttäjän kädet
Online-tulokset – ajanmukainen ratkaisu etävalmennuksiin
Lisätty kategoriaan
kirjoittajalta Peili

Viime keväänä käyttöön otetut Peili-käyttäytymisprofiilin online-tulokset ovat osoittautuneet suosituksi ja käytännölliseksi ratkaisuksi etävalmennuksissa. Online-tulokset vähentävät valmentajan työmäärää, kun online-tulosten lähetys hoituu automaattisesti ennalta sovittuna ajankohtana.

Makuja on monenlaisia. Osa valmentajista haluaa, että tuloslinkki lähtee osallistujille valmennusta edeltävänä päivänä, jolloin he pääsevät tutustumaan käyttäytymistyylipalautteeseensa jo hieman etukäteen. Kohtaamiskyky- ja luottamuspalautteen tulokset avautuvat aina vasta valmennuksen aikana onnistuneen palautekokemuksen takaamiseksi.

Toiset valmentajat pitävät parempana sitä, että tuloslinkki lähetetään vasta valmennuksen alettua, jotta osallistujien fokus pysyy kulloinkin käsiteltävässä asiassa. Silloinkin pääsy eri palauteosioihin rytmittyy valmentajan etukäteen määrittelemän ajastuksen mukaisesti. Yksi ja sama tuloslinkki elää siis kätevästi ajassa, ja osallistujan henkilökohtaiset tulokset avautuvat sitä mukaa, kun on tarkoituksenmukaista.

Tuloslinkin kautta osallistuja pääsee pikakatselemaan omia henkilökohtaisia tuloksiaan, ja hän voi tallentaa koko palauteraportin pdf-muodossa, tarvittaessa myös eri kieliversioina.

Peili

Sertifioimme valmentajia, kouluttajia ja HR-ammattilaisia Peili-työkalujen käyttöön.

Lisää kommentti

Peili-uutiskirje

Tilaa 6-8 kertaa vuodessa ilmestyvä Peili-uutiskirje.