Uutiset

Peili Consulting Oy logo
Peili-palveluiden toiminta poikkeusaikana
Lisätty kategoriaan
kirjoittajalta Niina Reina

Koronaviruksen aiheuttama poikkeusaika vaikuttaa Peili-valmennusten toteutumiseen. Huomioimme poikkeuksellisen tilanteen toiminnassamme monin tavoin. Peili-tilausten toimitukset, asiakaspalvelumme ja asiantuntijatukemme toimivat normaalisti.

Peili-tilaukset

Vaikka itse valmennuspäivä siirtyisi eteenpäin, pyrimme ensisijaisesti saamaan Peili-tulokset valmiiksi alkuperäisen aikataulun mukaisesti. Näin Peili-raportit ovat valmiina odottamassa, kun tilanne helpottaa ja valmennus toteutetaan. Peili-tulokset myös säilyvät ohjelmistossamme 2 vuotta eteenpäin toteutuneesta valmennuspäivästä lukien.

Meillä on lisäksi valmius lähettää online-tulokset osallistujille, jos valmennus toteutetaan virtuaalisesti. Silloin osallistuja saa henkilökohtaisen linkin, jonka kautta hän pääsee lataamaan ja tallentamaan omat Peili-tuloksensa. Kysy lisää, kun asia tulee ajankohtaiseksi!

Myös uudet Peili-tilaukset kannattaa käynnistää ajoissa, jotta Peili-tulokset ovat valmiit ja käytettävissä, kun niitä tarvitaan. Aikataulua voidaan muuttaa Peilien toteutuksen aikana tilanteen mukaisesti.

Muistutamme vielä, että Peili-käyttäytymisprofiilivalmentajille heidän tilaamansa Peili-profiilit ovat sähköisesti käytettävissä henkilökohtaisilla Peili-ohjelmiston tunnuksilla (Peili-ohjelmistoon on eri tunnukset kuin Peili-Extranettiin).

Ilmoitathan mahdollisista valmennuspäivien ja aikataulujen muutoksista asiakaspalveluumme peili@nullpeiliconsulting.fi tai p. 010 666 5690.

Vastuulliset toimintatavat

Toimimme Peili Consultingissa vastuullisesti sekä palveluidemme turvaamiseksi että koronaviruksen väestölle aiheuttamien haittojen minimoimiseksi. Maksimoimme etätyön, minimoimme fyysiset tapaamiset, noudatamme tarkkaa käsihygieniaa sekä Peili-tulosteiden käsittelyssä että kaikessa toiminnassamme ja toimimme muutoinkin THL:n ohjeistusten mukaisesti. Tulevat koulutukset pyrimme toteuttamaan toistaiseksi virtuaalisesti. Myös Quartetto Business Parkissa, jossa toimitilamme sijaitsevat, on tehostettu siivousta ja hygieniatoimenpiteitä.

Terveyttä ja hyvää yhteishenkeä toivottaen

Peili-tiimi

 

Niina Reina

Sertifiointipalvelut, Peili Consulting Oy

Lisää kommentti

Peili-uutiskirje

Tilaa 6-8 kertaa vuodessa ilmestyvä Peili-uutiskirje.