Uutiset

Teppo Nurminen ja Jia Chen Leadership & Teambuilding -valmennukseen osallistujine kanssa.
Shanghain PMRC Congress ja Leadership & Team Building -valmennus
Lisätty kategoriaan
kirjoittajalta Niina Reina

Integro ja Suomen Projekti-Instituutti osallistuivat yhteistyössä joulukuun alussa pidettyyn projektialan tapahtumaan PMRC Congressiin Shanghaissa Kiinassa. Projekti-Instituutin toimitusjohtaja Teppo Nurminen piti yhden tapahtuman kolmesta key note -puheenvuorosta teemana johtajuus ja tiimityö projekteissa muuttuvina ja yhä monimutkaistuvina aikoina. Tepon puheenvuoro, jossa kerrottiin myös Peili-käyttäytymisprofiilin hyödyistä, sai positiivisen vastaanoton yli 500 henkilön yleisöltä.

Kongressin yhteydessä toteutettiin Shanghaissa lisäksi Leadership & Teambuilding -valmennus kahdeksalle projektialan osaajalle. Valmentajan toimi Teppo Nurminen ja avustavana valmentaja Jia Chen. Osallistujat kokivat valmennuksen hyödylliseksi ja osalla heistä heräsi kiinnostus myös Peili-käyttäytymisprofiilin käyttöön sertifioitumiseen. 

Jo aikaisemmin viime syksynä kiinalainen projektijohtamisen media PM Review haastatteli Integron ja Suomen Projekti-Instituutin pääomistajaa Matti Ahvenharjua julkaisuunsa.

Lue Matti Ahvenharjun haastattelu

Niina Reina

Sertifiointipalvelut, Peili Consulting Oy

Lisää kommentti

Peili-uutiskirje

Tilaa 6-8 kertaa vuodessa ilmestyvä Peili-uutiskirje.