Uutiset

Taina tuo Integroon uutta virtaa
Lisätty kategoriaan
kirjoittajalta Peili

Taina tuo Integroon uutta virtaa

Toimitusjohtaja Taina Rämö-Korpinen kertoo tarkemmin omasta intohimostaan ja kokemuksestaan työelämän kentillä.

TAINA

Taina Rämö-Korpinen siirtyi vuoden vaihteessa kokopäiväisesti Integro Oy:n tiimiin. Taina aloitti työt osa-aikaisena Integron toimitusjohtajana jo syyskuussa 2014. Nyt hän pääsee panostamaan täysipainoisesti Integron kehittämiseen.

Tainan omana intohimona on vauhdittaa uusiutumisen aatetta ja toimia muutosjohtamisen lähettiläänä. Työyhteisöjen luotsaaminen muutostilanteissa on selkeä punainen lanka, joka on johdattanut häntä aina uusiin vaiheisiin työelämässä.

Taina kertoo: “Erityisiä mielenkiinnon aiheitani ovat muutosjohtamisen menestystekijät, muutosvalmius sekä muutoksen ja uusiutumisen monimuotoisuus. Onnistuminen vaatii johtamiselta ja esimiestyöltä luovia ratkaisumalleja ja uutta ajattelua.”

Taustalla kansainvälinen kokemus

Mittava osa Tainan työhistoriaa on kertynyt kansainvälisistä ICT-alan yrityksistä. Hänelle on karttunut laaja-alaisesti kokemusta asiantuntijaorganisaatioiden, myynnin, kumppanitoiminnan, hallinnon ja HR:n johtamisesta, liiketoimintojen uudelleen organisoinnista ja uusien liiketoimintojen perustamisesta. Integroon Taina siirtyi Suomen Projekti-Instituutin toimitusjohtajan tehtävästä.

Vuodesta 2013 lähtien Taina on ollut Projektiyhdistyksen hallituksen jäsenenä mukana edistämässä suomalaista projektiosaamista. Muiden tehtäviensä ohella Taina on toiminut myös esimies- ja tiimityön sekä johdon valmentajana.  Hänellä on pitkäaikaista kokemusta myös Integron Peili-käyttäytymisprofiili -työkalun soveltamisesta.

”Olen päässyt useissa yrityksissä soveltamaan menestyksellisesti Peiliä työyhteisöjen, tiimien ja johdon kehittämisessä. Se on voimallinen ja käytännönläheinen työväline, joka auttaa hyödyntämään ihmisten erilaisuutta. Hyvät tulokset ovat aina sujuvan yhteistyön ja vuorovaikutuksen seurausta ­­­ – jokaisen on tärkeää katsoa rohkeasti Peiliin. Valtavan lisäarvon Peiliin tuo muiden antama palaute. Erilaisuuden ymmärtäminen, arvostavat kohtaamiset ja luottamuksellinen ilmapiiri on organisaatioille suunnaton voimavara.”

Kehitysnäkymiä

Taina kertoo: “Olen todella ylpeä ammattitaitoisesta, taitavasta Peili-valmentajien verkostostamme, joka auttaa organisaatioita saavuttamaan aina vain parempia tuloksia. Haemme kaiken aikaa uusia jäseniä verkostoomme, niin koulutusyrityksiä, kehittämiskonsultteja kuin yrityksiäkin.”

Integron tulevaisuuden osalta Taina kommentoi: “Uusiutuminen useammallakin saralla ja totta kai Peili-työkalun kehittäminen tulevat olemaan keskiössä. Tässä verkostomme palaute, työelämän vaateiden ja nykytutkimuksen huomioiminen on erityisen arvokasta. Tuon mukanani Integroon oman osaamiseni ja kokemukseni, joita pääsen kasvattamaan yhteistyössä Peili-asiantuntijoiden kanssa. Olen ylpeä voidessani nyt työskennellä Peilin lähteillä.”

Peili

Sertifioimme valmentajia, kouluttajia ja HR-ammattilaisia Peili-työkalujen käyttöön.

Lisää kommentti

Peili-uutiskirje

Tilaa 6-8 kertaa vuodessa ilmestyvä Peili-uutiskirje.