Uutiset

Ihminen ja aivotutkimus
Uudet aivotutkimukseen perustuvat Peili-moduulit
Lisätty kategoriaan
kirjoittajalta Niina Reina

Yleisön pyynnöstä ja kiinnostuksesta aivotutkimukseen ilmoitamme ilolla kolmesta uudesta Peili-moduulista, jotka vetää neurojohtamisen asiantuntija Carola Lindholm-Gerlin. Peili-moduulit ovat sertifioituneille Peili-käyttäytymisprofiilivalmentajille järjestettäviä syventäviä koulutusosioita.

Voit joko käydä vain osan näistä syventävistä koulutuksista tai osallistua kaikkiin kolmeen moduuliin. Carolan käytännönläheinen ja inspiroiva tapa jakaa osaamistaan on erityisen pidetty. Tässä palautetta toukokuulta Carolan vetämästä Peili-moduulista nimeltä Henkilökohtaiset vahvuudet ja aivotutkimus:

”Ihanaa syvyyttä omaan työhön kansantajuisesti. Carola on eloisa ja valloittava kouluttaja, joka herätti lisää nälkää aiheeseen.”

”Koulutus ylitti odotukseni reippaasti. Se oli erittäin hyödyllinen, riittävän yksinkertaisesti palasteltu, jotta maallikkokin ymmärsi. Siitä tulee ehdottomasti olemaan hyötyä omassa työssäni.”

Carola Lindholm-Gerlinin polku neurojohtamisen pariin

Carola Lindholm-Gerlin on mukaansatempaava ja humaani coach, neurojohtamisen asiantuntija sekä sertifioitu Peili-käyttäytymisprofiilivalmentaja, joka työskentelee omassa yrityksessään Ab Carolin Oy:ssä. Työyhteisöjen ja johtajien coachina Carola käyttää monipuolisesti ja käytännönläheisesti sekä neurojohtamisen että muiden tieteenalojen menetelmiä ja työkaluja. Hän on taustaltaan kasvatustieteilijä, jota aivot ovat kiinnostaneet aina.

Carola oli vain 11-vuotias, kun hänen isänsä sai aivoverenvuoden, jonka seurauksena katosivat niin puhe-, kirjoitus- kuin lukutaitokin. Carolasta tuli isänsä tärkein valmentaja, sillä hän koki aivoja kuntouttavat harjoitukset äärimmäisen mielenkiintoisina. Myöhemmin Carola paneutui kasvatustieteenopintojen ohella myös logopediaan, joka tieteenalana keskittyy äänen, puheen, kielen ja kommunikaation toimintaan ja häiriötiloihin.

Sittemmin Carola on syventänyt jo vuosien ajan ymmärrystään aivojen toiminnasta opiskelemalla ja päivittämällä jatkuvasti tietojaan Neuroleadership Instituten kansainvälisissä opinnoissa, joissa neurotieteiden viimeisimmät tutkimustulokset yhdistyvät työelämän ja organisaatioiden johtamisen menetelmiin. Tällä hetkellä Carolaa kiinnostaa erityisesti epigenetiikka, joka tutkii, kuinka ympäristötekijät ja erilaiset kokemukset vaikuttavat geeneihin ja kuinka tämä tieto siirtyy myös jälkeläisille ilman, että se on koodattuna DNA:n rakenteeseen.

Carolan intohimosta aivotutkimukseen on syntynyt Peili-moduulinen sarja, jossa neurojohtamisen näkökulmat ja työkalut yhdistyvät avartavalla tavalla Peili-käyttäytymisprofiilin palauteosioihin.

Carola Lindholm-Gerlin

Carola Lindholm-Gerlin

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan:

Oppiminen, aivotutkimus ja ihmisten erilaisuus, 18.10.2019

Tiedostava keskustelu – avain luottamuksen rakentamiseen, 24.1.2020

Jännitteiden hallinta ja konfliktien ratkaisu, 3.4.2020

Niina Reina

Sertifiointipalvelut, Peili Consulting Oy

Lisää kommentti

Peili-uutiskirje

Tilaa 6-8 kertaa vuodessa ilmestyvä Peili-uutiskirje.