Uutiset

Toimitsotila, jossa viherkasveja ja tonttu.
Uusi toimitila: 5 levels up!
Lisätty kategoriaan
kirjoittajalta Peili

Uudet tuulet puhalsivat poikkeusajan myötä myös Peili-tiimin työkäytäntöihin. Pian viherkasvimme potivat yksinäisyyttään vähälle käytölle jääneessä reilun kokoisessa toimitilassamme. Päätimmekin matkata viisi kerrosta ylöspäin uuteen kompaktiin ja pienempään tilaan, jossa on kaikki tarpeellinen. Soma pikku toimistomme on rauhallinen ja kodikas.

Mukavan muuttomatkan myötä osoitteemme säilyy ennallaan kuten myös ihana aulaemäntämme Tuulikki! Muutto oli niin ikään oikea kohta karsia menneisyyden painolastia, eli järjestimme monta mapillista materiaalia uuteen uskoon ja säilytimme vain olennaisen. Ylimääräisistä toimistokalusteista valtaosa pääsi kierrätykseen Facebookin Market Placen kautta.

Viihdymme siis nykyisin entistä enemmän etätöissä, mutta aina tarvittaessa kokoonnumme myös toimistolle hommia hoitamaan tai viihtyisään neuvottelutilaamme kokoustamaan. Tarvittaessa hyödynnämme myös Quartetto Business Parkin monipuolisia neuvottelu- ja koulutustiloja. Monipaikkatyö tuokin entistä enemmän joustoa ja tehokkuutta työntekijöidemme arkeen, kun virtuaalisen työskentelyn käytännöt ovat tiimillämme hyvin hallussa. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin yhdessä ihanien asiakkaidemme kanssa!

Peili

Sertifioimme valmentajia, kouluttajia ja HR-ammattilaisia Peili-työkalujen käyttöön.

Lisää kommentti

Peili-uutiskirje

Tilaa 6-8 kertaa vuodessa ilmestyvä Peili-uutiskirje.