Uutiset

Vuoden 2016 yhteenvetoa ja kuulumisia
Lisätty kategoriaan
kirjoittajalta Peili

Vuosi 2016 rullasi Integrossa vauhdikkaasti. Perustyön ohella sivistimme itseämme ja panostimme myös kehitystyöhön. Helena Valtonen oli kevään ajan tradenomin tutkinnon tiimoilta opintovapaalla hankkimassa uutta osaamispääomaa, joka konkretisoituu Integrossa sekä arjen asioissa että kehittämishankkeissa. Niina Reina puolestaan sai Markkinointi-instituutin tiedottajan tutkinnon valmiiksi elokuun lopussa.

Kehittämispanoksemme suuntautui Myynti-Peili -valmennuskonseptin rakentamiseen. Materiaali on nyt pilotoitu, joten saamme tämän tuotteen varsinaisesti tarjolle Peili-valmentajaverkostolle kevään 2017 aikana. Syksyn kuluessa valmistelimme myös digitalisointiin liittyvää kattavaa kehittämishanketta, joka käynnistyy keväällä 2017.

Vuoden aikana yhteensä parikymmentä henkilöä sertifioitui Peili-käyttäytymisprofiilin ja Peili-johtajuusarvion käyttöön. Uudet Peili-valmentajat toimivat sekä itsenäisinä yrittäjinä, isommissa koulutusyrityksissä, koulutusorganisaatioissa että yritysten sisäisinä valmentajina HR-toiminnoissa.

Kiitämme Peili-valmentajien verkostoa, asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme vuodesta 2016!

Peili

Sertifioimme valmentajia, kouluttajia ja HR-ammattilaisia Peili-työkalujen käyttöön.

Lisää kommentti

Peili-uutiskirje

Tilaa 6-8 kertaa vuodessa ilmestyvä Peili-uutiskirje.