Koulutukset

Palaveri kireissä tunnelmissa

Kohtaamiskykypalaute ja haastavat tilanteet

Syventävä sisältö sertifioituneille Peili-käyttäytymisprofiilivalmentajille

Kohtaamiskykypalaute on Peili-työkalujen joukosta oikein käytettynä voimakkain ja vahvin keino päästä hankalien asioiden äärelle, mutta sen käyttö vaatii taitoa ja tarkkuutta. Tässä Peili-valmentajille tarkoitetussa syventävässä sisällössä pureudutaan todellisiin haasteellisiin case-esimerkkeihin kohtaamiskyvyn käytössä.

Webinaarissa valotetaan niitä ihmissuhderiskejä ja psykologisia perusilmiöitä, jotka liittyvät matalaan kohtaamiskykypalautteeseen sekä sen käsittelyyn. On tärkeää tunnistaa, milloin on paikallaan käsitellä kohtaamiskykypalautteen tuloksia yhdessä ryhmän kanssa ja milloin täytyy muuttaa suunnitelmaa. Lisäksi valmentajan vastuulla on löytää sopivat tavat oppimisprosessin ja henkilökohtaisen kohtaamiskykypalautteen viemiseksi dialogiin. Sisältö kattaa myös kohtaamiskykypalautteen taustoituksen peruskiven eli muutosympyrän kertauksen.

Tule mukaan syventämään ja vahvistamaan osaamistasi kohtaamiskykypalautteen käsittelyssä. Voit lähettää kohtaamiskykypalautetta koskevia kysymyksiä etukäteen ilmoittautumisvahvistuksesta löytyvään sähköpostiosoitteeseen.

Aika: 15.11.2024 klo 9.00-12.00

Toteutusalusta: Teams

Vetäjä: Tiia Arjanne, psykologinen asiantuntija & Taina Rämö-Korpinen, CEO, Senior Leadership Coach

Peili-uutiskirje

Tilaa 6-8 kertaa vuodessa ilmestyvä Peili-uutiskirje.