Peili HR-ammattilaiselle

HR-ammattilainen – luo parempaa työelämää Peili-käyttäytymisprofiilin avulla

Peili-käyttäytymisprofiili on käytännönläheinen ja innostava työkalu vuorovaikutuksen sekä yhteistyön kehittämiseen. Peili-profiilia käytetään laaja-alaisesti esihenkilövalmennuksissa, koska itsetuntemuksen karttumisen lisäksi työkalu antaa eväitä erityyppisten ihmisten onnistuneeseen johtamiseen.

Lisäksi Peili-käyttäytymisprofiili on mukana monipuolisesti mm. asiantuntijoiden, myynnin ja asiakaspalvelun, projektiryhmien, tiimityön sekä johtoryhmien valmennuksissa. Peili-profiili soveltuu kaikille henkilöstöryhmille ylimmästä johdosta aina ruohonjuuritasolle, painotukset vain vaihtelevat kohderyhmän mukaisesti.

Sertifioituna Peili-valmentajana voit hyödyntää Peili-käyttäytymisprofiilin teemoja, valmennusmateriaalia, harjoituksia ja tuloksia organisaation kehittämisessä pitkäjänteisesti ja monipuolisesti.

HR-ammattilaisena voit tutustua Peili-käyttäytymisprofiilin palautteisiin ja viitekehykseen henkilökohtaisten tulostesi avulla maksuttomassa esittelytilaisuudessa.

Kolme eri palautetta

Peili-käyttäytymisprofiili sisältää laajimmillaan kolme eri palauteosiota, jotka perustuvat muiden antamaan arvioon ja itsearvioon. Käyttäytymistyyli kertoo omasta luontaisesta toimintatavasta ja auttaa ymmärtämään erilaisia ihmisiä. Kohtaamiskykypalaute mittaa sitä, kuinka arvostavaa ja rakentavaa vuorovaikutus muiden kanssa on ollut ja kuinka sujuvasti henkilö osaa kohdata erityyppisiä ihmisiä. Luottamuspalaute antaa tietoa henkilön toiminnassa näkyvistä elementeistä, jotka rakentavat luottamusta. Sekä kohtaamiskyky että tapa rakentaa luottamusta ovat kehitettävissä olevia taitoja, joiden hiomiseen Peili antaa toimivia vinkkejä. 

Peili-sertifiointikoulutus HR-ammattilaiselle

Peili-käyttäytymisprofiilin sertifiointikoulutus on kaksipäiväinen. Olet tervetullut mukaan avoimiin sertifiointikoulutuksiimme. Jos samasta organisaatiosta sertifioituu kerralla vähintään kolme henkilöä, järjestämme ryhmälle oman sertifiointikoulutuksen.

Tukenasi on maksuton asiantuntijatuki kaikissa Peiliin liittyvissä kysymyksissä. Henkilökohtaisten Peili-profiilien toteutuksen hoitaa Peili Consulting, joten saat valmiit raportit sovittuna päivänä käyttöösi. Tarvittaessa löydät apuvoimia valmentamiseen osaavasta Peili-valmentajien verkostosta

Pilottivalmennus ja Peilin hyödyt

Haluatko kokeilla Peili-valmennusta omassa organisaatiossasi? Ota yhteyttä, niin voimme suunnitella yhdessä pilottivalmennuksen haluamallesi kohderyhmälle. Näin pääset käytännössä kokemaan, kuinka Peilin selkeä viitekehys ja arvokas muiden ihmisten antama palaute edesauttavat kehittymistä käytännössä.

Osuuskauppa Suur-Savo luottaa Peili-käyttäytymisprofiiliin

Osuuskauppa Suur-Savo on yksi Peili-käyttäytymisprofiilia systemaattisesti käyttävistä organisaatioista. 

”Peilistä pidetään, kun se kertoo sekä muiden näkemyksen että itsearvion. Tätä kautta löytyvät myös kehittämiskohteet ja vahvuudet.”

Tilaa uutiskirjeemme alla olevalla lomakkeella, niin saat tiedon maksuttomista Parannamme työelämää -webinaarisarjan ajankohdista sekä muuta mielenkiintoista tietoa.

Lue blogi: Käyttäytymistyylit ja psykologinen turvallisuus

Lue blogi: Muiden arvio vs. itsearvio – mistä syttyy kasvutarinan kipinä?

Lue blogi: Kohtaamiskyky – avain työelämän inhimilliseen vallankumoukseen

Ryhmä' ihmisiä tutkii asioita pöydän ympärillä.

Sertifioidu Peili-käyttäytymis- profiilivalmentajaksi

Lue lisää Peili-käyttäytymisprofiilin käyttöstä valmennustyökaluna

Lue lisää Peili-valmennuksesta työyhteisölle

Kysy lisää Peili- käyttäytymisprofiilista

Niina Reina

Työssäni koordinoin Peili-valmennustyökalujen sertifiointipalveluita sekä annan oman panokseni viestintään, markkinointiin ja myyntiin sekä kehittämistyöhön.

Puhelin: 010 66 65 690
Email: niina.reina@nullpeiliconsulting.fi

Lataa käyttäytymisprofiilin esite

Täytä sähköpostiosoitteesi, niin saat ladattua esitteen

Tämä lomake kerää sinun sähköpostiosoitteesi, jotta voimme toimittaa esitteen(Pakollinen)
Hyväksymällä ehdot, vahvistat että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Scroll to Top
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
page
webinaarit
post
ajankohtaista
valmentajat
Filter by Categories