Peili HR-ammattilaiselle

HR-ammattilainen – luo parempaa työelämää Peili-käyttäytymisprofiilin avulla

Tilaa oikealla alhaalla olevalla lomakkeella maksuton Peili-käyttäytymisprofiili itsellesi, niin saat omakohtaisen kokemuksen työkalusta. Tutustuminen on maksuton HR-ammattilaisille, valmentajille ja kouluttajille.

Peili-käyttäytymisprofiili on käytännönläheinen ja innostava työkalu vuorovaikutuksen sekä yhteistyön kehittämiseen. Peili-profiilia käytetään laaja-alaisesti esihenkilövalmennuksissa, koska itsetuntemuksen karttumisen lisäksi työkalu antaa eväitä erityyppisten ihmisten onnistuneeseen johtamiseen.

Lisäksi Peili-käyttäytymisprofiili on mukana monipuolisesti mm. asiantuntijoiden, myynnin ja asiakaspalvelun, projektiryhmien, tiimityön sekä johtoryhmien valmennuksissa. Peili-profiili soveltuu kaikille henkilöstöryhmille ylimmästä johdosta aina ruohonjuuritasolle, painotukset vain vaihtelevat kohderyhmän mukaisesti.

Kolme eri palauteosiota auttavat kehittymään

Peili-käyttäytymisprofiili sisältää laajimmillaan kolme eri palauteosiota: käyttäytymistyyli, kohtaamiskyky- ja luottamuspalautteen. Palautteet perustuvat muiden antamaan arvioon, ja vertailukohtana tuloksissa näkyy myös henkilön itsearvio.

Käyttäytymistyyli kertoo omasta luontaisesta toimintatavasta ja auttaa ymmärtämään erilaisia ihmisiä. Kohtaamiskykypalaute mittaa sitä, kuinka arvostavaa ja rakentavaa vuorovaikutus muiden kanssa on ollut ja kuinka sujuvasti henkilö osaa kohdata erityyppisiä ihmisiä. Luottamuspalaute antaa tietoa henkilön toiminnassa näkyvistä elementeistä, jotka rakentavat luottamusta. Sekä kohtaamiskyky että tapa rakentaa luottamusta ovat kehitettävissä olevia taitoja, joiden hiomiseen Peili antaa toimivia vinkkejä.

Lataa käyttäytymisprofiilin esite

    Hyväksymällä ehdot, vahvistat että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

 

Peili-sertifiointikoulutus HR-ammattilaiselle

Sertifioituna Peili-valmentajana voit hyödyntää Peili-käyttäytymisprofiilin teemoja, valmennusmateriaalia, harjoituksia ja tuloksia organisaation kehittämisessä pitkäjänteisesti ja monipuolisesti. Tukenasi on maksuton asiantuntijatuki kaikissa Peiliin liittyvissä kysymyksissä. Henkilökohtaisten Peili-profiilien toteutuksen hoitaa Peili Consulting, joten saat valmiit raportit sovittuna päivänä käyttöösi. Tarvittaessa löydät apuvoimia valmentamiseen osaavasta Peili-valmentajien verkostosta.

Peili-käyttäytymisprofiilin sertifiointikoulutus on kaksipäiväinen. Olet tervetullut mukaan avoimiin sertifiointikoulutuksiimme. Jos samasta organisaatiosta sertifioituu kerralla vähintään kolme henkilöä, järjestämme ryhmälle oman sertifiointikoulutuksen.

Pilottivalmennus ja Peilin hyödyt

Haluatko kokeilla Peili-valmennusta omassa organisaatiossasi? Ota yhteyttä, niin voimme suunnitella yhdessä pilottivalmennuksen haluamallesi kohderyhmälle. Näin pääset käytännössä kokemaan, kuinka Peilin selkeä viitekehys ja arvokas muiden ihmisten antama palaute edesauttavat kehittymistä käytännössä.

Osuuskauppa Suur-Savo luottaa Peili-käyttäytymisprofiiliin

Osuuskauppa Suur-Savo on yksi Peili-käyttäytymisprofiilia systemaattisesti käyttävistä organisaatioista.

”Peilistä pidetään, kun se kertoo sekä muiden näkemyksen että itsearvion. Tätä kautta löytyvät myös kehittämiskohteet ja vahvuudet.”

– Tuula Lyytikäinen, henkilöstöjohtaja, Peili-valmentaja

Tilaa uutiskirjeemme alla olevalla lomakkeella, niin saat tiedon maksuttomista Parannamme työelämää -webinaarisarjan ajankohdista sekä muuta mielenkiintoista tietoa.

Lue blogi: Käyttäytymistyylit ja psykologinen turvallisuus

Lue blogi: Muiden arvio vs. itsearvio – mistä syttyy kasvutarinan kipinä?

Lue blogi: Kohtaamiskyky – avain työelämän inhimilliseen vallankumoukseen

Ota yhteyttä

Taina Rämö-Korpinen

Toimitusjohtaja

Email:
if.gnitlusnociliepnull@neniprok-omar.aniat

Puhelin:
050 492 4662

 

Niina Reina

Sertifiointipalvelut

Email:
if.gnitlusnociliepnull@anier.aniin

Puhelin:
010 66 65 690

Peili-uutiskirje

Tilaa 6-8 kertaa vuodessa ilmestyvä Peili-uutiskirje.