Osallistumassa valmennukseen?

Peili-käyttäytymisprofiili valmennuksissa

Peili-käyttäytymisprofiili on mukana monissa yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoihin liittyvissä valmennuksissa ja koulutusohjelmissa. Vain sertifioiduilla Peili-valmentajilla on oikeus käyttää Peili-käyttäytymisprofiilia valmennuksissaan. He yhdistävät käyttäytymisprofiilin parhaaksi katsomallaan tavalla omaan osaamiseensa ja valmennuksen tavoitteisiin. Sertifioidut Peili-valmentajat löydät täältä

Jos sinulle tehdään Peili-johtajuusarvio, löydät lisätietoa johtajuusarviosta täältä

Peiliin katsomalla näet enemmän

Itsearvio ja muiden antama palaute auttavat sinua sijoittamaan itsesi erilaisia käyttäytymistyylejä kuvaavalle kartalle. Kysymyksillä kerätään havaintoja ainoastaan ulkoisesta käyttäytymistyylistäsi eli toisin sanoen luontaisesta toimintatavastasi. Peili-käyttäytymisprofiili ei siis kerro siitä, kuka olet sisimmässäsi.  

Muiden antama palaute toimintavastasi voi paljastaa sinulle uusia puolia itsessäsi: vahvuuksia, joita et ole huomannut, tai särmiä, joita et ole tiedostanut. Itsetuntemus on avain kehittymiseen ja oman paikan löytämiseen työelämässä. 

Tunnista käyttäytymistyylit – löydä yhteinen sävel

Käyttäytymistyylien tunnistaminen auttaa pääsemään samalle kartalle erityyppisten ihmisten kanssa. Pärjäät silloin paremmin myös sinulle haasteellisten henkilöiden ja asioiden kanssa. Sujuva yhteistyö ruokkii tavoitteiden ja tulosten saavuttamista, uusien ideoiden syntymistä ja luovuutta. Hyvä vuorovaikutus on myös iso osa viihtyisää ja mielekästä työilmapiiriä. 

Ammenna eväät menestykseen

Taito kohdata erilaisia ihmisiä ja rakentaa luottamusta heidän kanssaan auttaa sinua menestymään työssäsi. Kun ymmärrät erityyppisten ihmisten näkökulmia, osaat perustella oman kantasi heille paremmin. Omien vahvuuksien tunnistaminen ja täysimittainen hyödyntäminen tekee työstäsi mielekkäämpää ja tuloksellisempaa.  

Toivotamme sinulle antoisaa valmennusta! 

Peili-arviointirekisterin tietosuojaseloste

Lue ihmisten erilaisuudesta työyhteisössä

Lue käyttäytymistyylien merkityksestä metsäalalla

Kysy lisää

Peili Consulting Oy

Email: if.gnitlusnociliepnull@ofni

Puhelin: 010 66 65 690

Peili-uutiskirje

Tilaa 6-8 kertaa vuodessa ilmestyvä Peili-uutiskirje.