Myynti-Peili

Myynti-Peili tuottaa tulosta

Tuloksellisessa myyntityössä ratkaisevassa roolissa ovat vuorovaikutustaidot ja kyky vaikuttaa asiakkaaseen. Myynti-Peili auttaa kehittämään vaikuttamistaitoja. Se kuvaa, millainen olet myyjänä, millaisia asiakkaasi ovat, ja miten rakennat luottamusta erityyppisten ihmisten kanssa.

Vaatimukset myyjää kohtaan ovat kasvaneet entisestään. Usein asiakas on myyjän tavatessaan jo pitkällä ostoprosessissa ja odottaa myyjältä sekä asiantuntemusta että onnistunutta asiakaskohtaamista. Digiajassa yksittäisen asiakaskohtaamisen arvo korostuu. 

Myynti-Peilin antia

Myynti-Peili valmennuksissa

Myynti-Peili on Peili-käyttäytymisprofiilista tuloksellisen myyntityön avuksi kehitetty valmennuskonsepti. Myynti-Peili sisältää käyttäytymistyyli- ja luottamuspalautteet, jotka perustuvat itsearvion lisäksi aina myös muiden henkilöiden antamiin palautteisiin. Myynti-Peiliä käytetään pääasiassa ryhmävalmennuksissa, lisäksi se soveltuu syventämään yksilöllistä coachingprosessia.

Peili-käyttäytymisprofiilin käyttöön sertifioituneet valmentajat voivat pätevöityä Myynti-Peilin käyttöön jatkokoulutuksessa. Myynti-Peilin käyttöön sertifioituneet valmentajat ja Peili Consulting toteuttavat myyntivalmennuksia.

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää! 

Sertifioidu Peili-käyttäytymis- profiilivalmentajaksi

Lue lisää Peili-käyttäytymisprofiilin käyttöstä valmennustyökaluna

Lue lisää Peili-valmennuksesta työyhteisölle

Kysy lisää Myynti-Peilistä

Taina Rämö-Korpinen

Toimin monipuolisesti valmentajaverkostomme tukena, sekä myynnin, johtamisen että esihenkilötyön kysymyksissä. Asiantuntijatuen muodossa pyrin sparraamaan ja jakamaan tietoa Peili-käyttäytymistyökalujen käytön mahdollisuuksista työelämän kehittämiseen.

Puhelin: 050 492 4662
Email: taina.ramo-korpinen@nullpeiliconsulting.fi

Lataa Myynti-Peilin esite

Tämä lomake kerää sinun sähköpostiosoitteesi, jotta voimme toimittaa esitteen(Pakollinen)
Hyväksymällä ehdot, vahvistat että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Scroll to Top
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
page
webinaarit
post
ajankohtaista
valmentajat
Filter by Categories