Jatkokoulutus

Myynti-Peilin jatkokoulutus

Peili-käyttäytymisprofiilivalmentajat voivat kouluttautua Myynti-Peilin käyttöön päivän mittaisessa jatkokoulutuksessa. Koulutus tarjoaa koko päivän valmennuspaketin, jonka avulla autat myynti- ja asiakaspalvelutyötä tekeviä henkilöitä kehittämään vaikuttamistaitojaan ja luomaan onnistuneita asiakaskohtaamisia.

Lataa Myynti-Peilin esite

    Hyväksymällä ehdot, vahvistat että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

 

Tänä päivänä asiakaskohtaamisen arvo korostuu, joten vuorovaikutustaidot ja tilanneherkkyys ovat  ratkaisevassa roolissa tuloksellisessa myynti- ja asiakaspalvelutyössä. Myynti-Peili -konsepti keskittyy myyjän ja asiakaspalvelijan itsetuntemuksen lisäämiseen, asiakaspersoonien tunnistamiseen sekä luottamuksen rakentamisen merkitykseen.

Myynti-Peili sisältää Peili-käyttäytymisprofiilin käyttäytymistyyli- ja luottamuspalautteen. Se auttaa tunnistamaan, millainen henkilö itse on myyjänä tai asiakaspalvelutyöntekijänä ja millaisia hänen asiakkaansa ja heidän tarpeensa ovat. Myynti-Peili -jatkokoulutukseen sisältyy henkilökohtaisen Peili-käyttäytymisprofiilin laadinta kullekin osallistujalle.

Myynti-Peilin jatkokoulutus toteutetaan joko avoimena ryhmämuotoisena koulutuksena tai henkilökohtaisena koulutuksena. Järjestämme myös yrityskohtaisia koulutuksia useammalle osallistujalle.

Hinta 425 € + alv.

Kysy lisää

Taina Rämö-Korpinen

Toimitusjohtaja

Email: if.gnitlusnociliepnull@omart

Puhelin: 050 492 4662

Peili-uutiskirje

Tilaa 6-8 kertaa vuodessa ilmestyvä Peili-uutiskirje.