Jatkokoulutus

Myynti-Peilin jatkokoulutus

Peili-käyttäytymisprofiilivalmentajat voivat kouluttautua Myynti-Peilin käyttöön puolen päivän mittaisessa jatkokoulutuksessa. Koulutus tarjoaa koko päivän valmennuspaketin, jonka avulla autat myynti- ja asiakaspalvelutyötä tekeviä henkilöitä kehittämään vaikuttamistaitojaan ja luomaan onnistuneita asiakaskohtaamisia.

Lataa Myynti-Peilin esite

    Hyväksymällä ehdot, vahvistat että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

 

Tänä päivänä asiakaskohtaamisen arvo korostuu, joten vuorovaikutustaidot ja tilanneherkkyys ovat  ratkaisevassa roolissa tuloksellisessa myynti- ja asiakaspalvelutyössä. Myynti-Peili -konsepti keskittyy myyjän ja asiakaspalvelijan itsetuntemuksen lisäämiseen, asiakaspersoonien tunnistamiseen sekä luottamuksen rakentamisen merkitykseen.

Myynti-Peili sisältää Peili-käyttäytymisprofiilin käyttäytymistyyli- ja luottamuspalautteen. Se auttaa tunnistamaan, millainen henkilö itse on myyjänä tai asiakaspalvelutyöntekijänä ja millaisia hänen asiakkaansa ja heidän tarpeensa ovat. Myynti-Peili -jatkokoulutukseen sisältyy henkilökohtaisen Peili-käyttäytymisprofiilin laadinta kullekin osallistujalle.

Järjestämme myös yrityskohtaisia koulutuksia useammalle osallistujalle. Koulutuksen hinta on 425 € + alv. Hintaan sisältyy maksuton kertausmahdollisuus Myynti-Peilin jatkokoulutuksen avoimissa koulutuspäivissä.

 

Seuraavat Myynti-Peilin jatkokoulutukset

 
  • 13.6.2024 klo 9.00-13.00, Teams-etäkoulutus
 
  • 25.10.2024 klo 9.00-13.00, Teams-etäkoulutus
 
  • Henkilökohtainen Myynti-Peilin jatkokoulutus, Teams-etäkoulutus (ajankohta sovitaan)
 
Järjestämme myös yrityskohtaisia koulutuksia useammalle osallistujalle.
Koulutuksen hinta on 425 € + alv.

Kysy lisää

Taina Rämö-Korpinen

Toimitusjohtaja

Email: if.gnitlusnociliepnull@omart

Puhelin: 050 492 4662

Peili-uutiskirje

Tilaa 6-8 kertaa vuodessa ilmestyvä Peili-uutiskirje.