Sertifiointi

Peili-sertifiointi

Peili Consulting sertifioi valmentajia, kouluttajia ja HR-ammattilaisia Peili-valmennustyökalujen käyttöön. 

Peili-käyttäytymisprofiilin sertifiointikoulutus

Peili-käyttäytymisprofiili on monipuolinen valmennustyökalu, joka auttaa ymmärtämään erilaisia toimintatapoja ja ihmisten välistä vuorovaikutusta. Jokainen Peili-valmentaja yhdistää työkalun omaan ydinosaamiseensa parhaaksi katsomallaan tavalla.  

Peili-käyttäytymisprofiilia käytetään mm. esimies-, tiimi-, johtoryhmä-, yhteistyö-, asiakaspalvelu- ja projektivalmennuksissa. Sertifioituneille Peili-käyttäytymisprofiilivalmentajille tarjoamme kattavan materiaalipaketin, maksuttoman asiantuntijatuen ja mahdollisuuden syventäviin koulutuksiin.

Myynti-Peilin jatkokoulutus

Myynti-Peili on Peili-käyttäytymisprofiilista myyntivalmennuksia varten kehitetty sovellus, joka auttaa myyjää tunnistamaan sekä oman että asiakkaan luontaisen toimintatavan. Näin myyjä osaa paremmin kohdata asiakkaansa ja tunnistaa heidän tarpeensa onnistuneen myyntitapahtuman toteuttamiseksi.

Myynti-Peilin jatkokoulutus on Peili-käyttäytymisprofiilin käyttöön aiemmin sertifioituneille ammattilaisille tarkoitettu lisäkoulutus.

Peili-johtajuusarvion sertifiointikoulutus

Peili-johtajuusarvio on 360-asteen mittari johtajuuden kehittämiseen. Peili-johtajuusarvio mittaa johtamistaitoja 15 johtamispätevyyden kautta. Johtajuusarvion tulokset käydään aina läpi henkilökohtaisessa palautekeskustelussa.

Peili-johtajuusarvio sopii hyvin osaksi henkilökohtaista coachingprosessia, johtoryhmän kehittämistyötä tai koko organisaation johtamiskulttuuriin arviointia ja kehittämistä. Peili-johtajuusarvio syventää Peili-käyttäytymisprofiilin antamaa kuvaa ja kartoittaa henkilön vahvuuksia ja kehityskohteita ihmisten johtamisen näkökulmasta. 

Sertifioidu Peili-käyttäytymis- profiilivalmentajaksi

Lue lisää Peili-käyttäytymisprofiilin käyttöstä valmennustyökaluna

Lue lisää Peili-valmennuksesta työyhteisölle

Kysy lisää Peili- käyttäytymisprofiilista

Niina Reina

Työssäni koordinoin Peili-valmennustyökalujen sertifiointipalveluita sekä annan oman panokseni viestintään, markkinointiin ja myyntiin sekä kehittämistyöhön.

Puhelin: 010 66 65 690
Email: niina.reina@nullpeiliconsulting.fi

Lataa käyttäytymisprofiilin esite

Täytä sähköpostiosoitteesi, niin saat ladattua esitteen

Tämä lomake kerää sinun sähköpostiosoitteesi, jotta voimme toimittaa esitteen(Pakollinen)
Hyväksymällä ehdot, vahvistat että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Scroll to Top
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
page
webinaarit
post
ajankohtaista
valmentajat
Filter by Categories