Sertifiointi

Peili-sertifiointi

Peili Consulting sertifioi valmentajia, kouluttajia ja HR-ammattilaisia Peili-valmennustyökalujen käyttöön.

Peili-käyttäytymisprofiilin sertifiointikoulutus

Peili-käyttäytymisprofiili on monipuolinen valmennustyökalu, joka auttaa ymmärtämään erilaisia toimintatapoja ja ihmisten välistä vuorovaikutusta. Jokainen Peili-valmentaja yhdistää työkalun omaan ydinosaamiseensa parhaaksi katsomallaan tavalla. 

Peili-käyttäytymisprofiilia käytetään mm. esimies-, tiimi-, johtoryhmä-, yhteistyö-, asiakaspalvelu- ja projektivalmennuksissa. Sertifioituneille Peili-käyttäytymisprofiilivalmentajille tarjoamme kattavan materiaalipaketin, maksuttoman asiantuntijatuen ja mahdollisuuden syventäviin koulutuksiin.

Lue lisää

Myynti-Peilin jatkokoulutus

Myynti-Peili on Peili-käyttäytymisprofiilista myyntivalmennuksia varten kehitetty sovellus, joka auttaa myyjää tunnistamaan sekä oman että asiakkaan luontaisen toimintatavan. Näin myyjä osaa paremmin kohdata asiakkaansa ja tunnistaa heidän tarpeensa onnistuneen myyntitapahtuman toteuttamiseksi.

Myynti-Peilin jatkokoulutus on Peili-käyttäytymisprofiilin käyttöön aiemmin sertifioituneille ammattilaisille tarkoitettu lisäkoulutus.

Lue lisää

Peili-johtajuusarvion sertifiointikoulutus

Peili-johtajuusarvio on 360-asteen mittari johtajuuden kehittämiseen. Peili-johtajuusarvio mittaa johtamistaitoja 15 johtamispätevyyden kautta. Johtajuusarvion tulokset käydään aina läpi henkilökohtaisessa palautekeskustelussa. 

Peili-johtajuusarvio sopii hyvin osaksi henkilökohtaista coachingprosessia, johtoryhmän kehittämistyötä tai koko organisaation johtamiskulttuuriin arviointia ja kehittämistä. Peili-johtajuusarvio syventää Peili-käyttäytymisprofiilin antamaa kuvaa ja kartoittaa henkilön vahvuuksia ja kehityskohteita ihmisten johtamisen näkökulmasta.

Lue lisää

Kysy lisää

Niina Reina

Sertifiointipalvelut

Email: if.gnitlusnociliepnull@anier.aniin

Puhelin: 010 66 65 690

Peili-uutiskirje

Tilaa 6-8 kertaa vuodessa ilmestyvä Peili-uutiskirje.