Koulutukset

Tiimin jäseniä pöydän ympärillä

Tunnista vahvuudet, onnistu yhteistyössä -tiimivalmennus

Tiimivalmennus henkilökohtaisilla Peili-palautteilla virittää uusia ideoita yhteistyöhön sekä vahvistaa vuorovaikutusta. Palaute auttaa tunnistamaan entistä paremmin luontaisia vahvuuksia ja kertoo vinkkejä myös kehittymiseen. Valmennus on turvallinen, sillä tarkemmat osallistujakohtaiset tulokset ovat henkilökohtaisia, vaikka pääteemoja ja käyttäytymistyylien jakaumaa tiimissä käsitelläänkin yhdessä.

Valmennus voidaan toteuttaa joko puolen päivän tai koko päivän versiona. Puolen päivän valmennus sisältää käyttäytymistyylien käsittelyn ja henkilökohtaiset Peili-käyttäytymistyylipalautteet. Koko päivän valmennuksessa päästään tämän lisäksi tutustumaan henkilökohtaiseen syventävään kohtaamiskyky- ja/tai luottamuspalautteeseen. Lisäksi Peili-arviointi kertoo kokonaiskuvan tiimin käyttäytymistyylejä ja tiimin toimintaa parhaiten ja vähiten kuvaavista sanoista.

Ennen valmennusta osallistujat täyttävät Peili-käyttäytymisprofiilin arviointilomakkeen ja valitsevat vähintään 4 tiimikaveriaan vastaamaan kyselyyn. Kysely voidaan toteuttaa myös niin että kaikki tiimin jäsenet arvioivat toisiaan. Jokaisen henkilökohtaiset tulokset perustuvat itsearvioon ja muiden antamiin arvioihin. Mikään yksittäinen arvio itsearviota lukuun ottamatta ei ole tunnistettavissa tuloksista. 

Varaa henkilöstöllesi energisoiva yhteinen kokemus. Keskustellaan tarkemmin teidän toiveistanne!

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoja meiltä tai valmentajaverkostoltamme.

Peili-uutiskirje

Tilaa 6-8 kertaa vuodessa ilmestyvä Peili-uutiskirje.