Tapahtumat

Kohottettu käsi, johon pinottu litteitä kiviä.

Aristoteles ja aikaansaamisen taito -webinaari

Parannamme työelämää webinaarisarjassa

Aristoteleen alkuperäiset hyveet sisältävät sekä luoteen hyveitä että intellektuaalisia hyveitä. Jokainen hyve voi myös liiallisena kääntyä paheeksi. Miten me työyhteisössä sitten toimimmekaan, tarkoituksemme on omasta mielestämme aina hyvä ja oikea. Minun hyvä tarkoitukseni ei kuitenkaan ole aina sama kuin toisen ihmisen käsitys siitä, miten asioita ja sujuvaa yhteistyötä saadaan aikaan. 

Ensimmäinen tehtävämme on ymmärtää, että suurin osa meitä ärsyttävistä sanoista tai teoista on tehty hyvässä tarkoituksessa, ne vain ovat erilaisia sanoja tai tekoja kuin omamme. Toinen tehtävämme on pohtia, onko omassa käytöksessämme piirteitä, jotka jonkun muun mielestä menevät ns. yli, ovat joko liian kärjekkäitä tai liian pehmeitä, liian nopeita tai liian hitaita, liian erilaisia. Me ihmiset olemme kuitenkin keskenään erilaisia, joten mistä voimme milloinkin tietää, missä toimivan ja toimimattoman raja missäkin tilanteessa menee?

 Erilaisuuden ymmärtämisessä käytännönläheisenä apuvälineenä toimii Peili-käyttäytymisprofiili, joka myös auttaa vahvistamaan yhteistyötä erityyppisten ihmisten kanssa. Keskinäisen vuorovaikutuksemme laatu kun usein myös ratkaisee yhteisen aikaansaamisen määrän.

Tule mukaan kuulemaan lisää hyveistä ihmisyyden pohjana ja optimaalisen aikaansaamisen tasapainosta.

Ilmoittaudu mukaan oheisella lomakkeelle ja kutsu kollegasikin kuulolle! Tilaisuus on maksuton.

Aika: 9.9.2024 klo 13.00-14.00

Toteutusalusta: Teams

Vetäjä: Teppo Nurminen, johdon valmentaja ja työnohjaaja, Sensemaker

Peili-uutiskirje

Tilaa 6-8 kertaa vuodessa ilmestyvä Peili-uutiskirje.