Uutiset

Peili Consulting Oy logo
Integro Oy on nyt Peili Consulting Oy
Lisätty kategoriaan
kirjoittajalta Peili

Integro Oy:n nimi muuttui heinäkuun alussa virallisesti muotoon Peili Consulting Oy, joskin Integro säilyy edelleen yrityksen aputoiminimenä. Muutoksen taustalla vaikuttavia tekijöitä ovat ensisijaisesti viestinnän yhdenmukaistaminen ja kansainvälistyminen.

Peili-valmennustyökalut ovat toimintamme ydintä ja tunnettu brändi, joka näkyy nyt myös yrityksen nimessä. Tehtävämme on tuottaa Peili-työkaluja ja konsultoida sekä Peili-valmentajia että yrityksiä ja organisaatioita Peili-valmennustyökalujen käyttöön liittyvissä kysymyksissä. Uusi nimi, joka on toiminut jo useamman vuoden ajan verkkosivustomme osoitteena, kuvaa toimintaamme entistä paremmin. Myös kansainvälisissä yhteyksissä on etua nimestä, joka kertoo sekä tuotteesta että toiminnan luonteesta helposti ymmärrettävässä muodossa.

Myös sähköpostisosoitteidemme loppuosa vaihtuu muotoon peiliconsulting.fi. Aikaisemmat integro.fi -päätteiset sähköpostiosoitteet toimivat vielä siirtymävaiheessa. Päivitämme uuden virallisen nimen eri kanaviin ja materiaaleihin vähitellen. Saatat siis hetken aikaa törmätä eri yhteyksissä sekä aikaisempaan että uuteen yritysnimeemme, mutta kyse on kuitenkin koko ajan samasta yrityksestä, joka jatkaa toimintaansa samalla omistuspohjalla tutun Peili-tiimin voimin.

Peili

Sertifioimme valmentajia, kouluttajia ja HR-ammattilaisia Peili-työkalujen käyttöön.

Lisää kommentti

Peili-uutiskirje

Tilaa 6-8 kertaa vuodessa ilmestyvä Peili-uutiskirje.