Uutiset

Kari Kauppila Vuoden 2014 Peili- valmentaja
Lisätty kategoriaan
kirjoittajalta Peili

Integro antaa vuosittain tunnustuksen ansioituneelle Peili-valmennustyökalujen käyttäjälle. Kari Kauppila on valittu vuoden 2014 Peili-valmentajaksi.

Kari_Kauppila

Kari Kauppila on osoittanut ainutlaatuista sitoutuneisuutta käyttämällä Peili-käyttäytymisprofiilia valmennuksissaan jo useamman vuosikymmenen ajan. Hän on luotettava ja yhteistyökykyinen kumppani, jolta olemme saaneet hyödyllistä palautetta Peilin kehittämiseksi.  Vieläpä Kari tuo iloa päivään vieraillessaan Integron toimistolla!

Kari Kauppila on taustaltaan diakoni ja yhteiskuntatieteiden ylioppilas. Hän on työskennellyt aikoinaan päihdetyön parissa ja ollut perustamassa Kalliolan kuntoutusklinikkaa sekä Kiskon huumeyksikköä. Kari on toiminut myös Läntisen Uudenmaan A-klinikan johtajana.

Kari on kehittänyt ymmärrystään ihmisestä monesta näkökulmasta. Hän on perehtynyt NLP:hen ja transaktioanalyysiin ja kouluttautunut työnohjaajaksi sekä logoterapeutiksi. Karin uralla ensimmäinen koulutusyritys oli Integro, jonne hän siirtyi töihin vuonna 1988. Nykyään Kari Kauppila työskentelee valmentajana Muutostoimisto Flow’ssa.

Karin motto on: ”Tänään voin olla joku jollekin”.

Peili

Sertifioimme valmentajia, kouluttajia ja HR-ammattilaisia Peili-työkalujen käyttöön.

Lisää kommentti

Peili-uutiskirje

Tilaa 6-8 kertaa vuodessa ilmestyvä Peili-uutiskirje.