Uutiset

Perhonen ja maapallo
Kompensoimme hiilijalanjälkemme vuosilta 2021-2022
Lisätty kategoriaan
kirjoittajalta Peili

Pienet teot kestävän tulevaisuuden hyväksi voivat tuntua perhosen siiveniskuilta nykyisessä maailman myllerryksessä, joka haastaa uskoa ihmiskunnan kykyyn tehdä viisaita valintoja. Siltikin ja juuri siksi on tärkeää pitää kiinni omista arvoista, tehdä se vähä, mikä on omassa vaikutuspiirissä mahdollista.

Olemme valinneet päästökompensaation yhteistyökumppaniksi Compensaten, jonka taustalla on vahva asiantuntemus ja luja tahtotila parhaisiin mahdollisiin lopputuloksiin. Nyt oli vuorossa vuosien 2021-2022 hiilipäästöjen kompensointi, joka hoitui käyttäjäystävällisesti Compensate Carbon Store -palvelun avulla. Yhteensä kompensoitavaa kertyi 7,83 CO2-tonnia.

Vaikka toimialamme ei olekaan ympäristöä kuormittavimmasta päästä, kiinnitämme huomiota ympäristönäkökulmaan monissa asioissa. Kun taannoin hankimme muistikirjoa ja kyniä, oli yksi kriteereistämme, että tuotteet on valmistettu Euroopassa, jotta tuotanto on vastuullisempaa ja kuljetuksen hiilipäästöt pienempiä. Pienentyneet toimistotilamme ja lisääntynyt etätyö karsivat niin ikään osaltaan päästöjä. Myös ilahduttavan suuri osa Peili-tulosteista toimitetaan tänä päivänä sähköisessä muodossa. Toki toimitamme edelleen myös paperitulosteita tarvittaessa, sillä ne ovat edelleen paikallaan tietyissä tilanteissa.

Matka vastuullisempaan huomiseen taittuu yhdessä askel kerrallaan!

Peili

Sertifioimme valmentajia, kouluttajia ja HR-ammattilaisia Peili-työkalujen käyttöön.

Lisää kommentti

Peili-uutiskirje

Tilaa 6-8 kertaa vuodessa ilmestyvä Peili-uutiskirje.