Uutiset

Kaaviokuva projektien tehokkaan käynnistämisen tuesta
Kuinka käynnistää projekti ja motivoida erilaiset ihmiset?
Lisätty kategoriaan
kirjoittajalta Peili

Sertifioiduille Peili-valmentajille suunnatussa syventävässä sisällössä oli 6.10.2023 aiheena Peili ja projektin käynnistäminen. Asiantuntijana toimi projektimaailmaa monesta roolista uransa aikana tarkastellut valmentaja ja työnohjaaja Teppo Nurminen. Kiinnostavia näkökulmia löytyi paljon: Kuinka huomioida projektitiimissä ihmisten vahvuudet ja ryhmästä puuttuvat luontaiset näkökulmat? Millainen viestintä on tärkeää erityyppisille ihmisille? Miten valetiimistä päästään kehittymään huipputiimiksi? Entä kuinka varmistaa, että motivaatioketju kulkee läpi projektin kaikkien vaiheiden?

Ryhmätöissä paneuduttiin siihen, kuinka projektin visio viestitään niin, että se kiinnostaa käyttäytymistyylien näkökulmasta erilaisia sidosryhmiä. Myös tarkempaa suunnitteluvaihetta jäsennettiin luontaiselta toimintatavaltaan erilaisten ihmisten vahvuuksien näkökulmasta. Lisäksi pohdittiin yhdessä esimerkkejä projektiryhmiä parhaiten hyödyttävistä valmennussisällöistä ja niiden teemoista.

Osallistujien palaute oli positiivista. Koettiin, että on innostavaa tehdä ryhmätöitä ja sparrailla yhdessä valmentajakollegoiden kanssa. Osalle Peili-valmentajista kurkistus projektimaailmaan oli ihan uutta, kun taas toiset valmentavat päätyökseen projektisisältöjä. Osa jäi tässä vaiheessa rauhassa hauduttelemaan ja pohtimaan uutta antia ja sen integroimista omaan tekemiseen. Toiset saivat heti käyttöön otettavia uusia ideoita.

Seuraavan kerran sama sisältö on ohjelmassa kesän alussa 7.6.2024 klo 9.00-12.00. Varaa aika kalenteristasi ja ilmoittaudu mukaan!

Peili

Sertifioimme valmentajia, kouluttajia ja HR-ammattilaisia Peili-työkalujen käyttöön.

Lisää kommentti

Peili-uutiskirje

Tilaa 6-8 kertaa vuodessa ilmestyvä Peili-uutiskirje.