Uutiset

Paransimme suomalaista työelämää juhlatunnelmissa
Lisätty kategoriaan
kirjoittajalta Peili

Juhlistimme Peili Consultingin 45-vuotista taivalta 17.1.2020 Espoon Leppävaarassa järjestetyssä juhlaseminaarissa otsikolla Parannamme suomalaista työelämää. Paikalla oli yhteensä liki 40 osallistujaa: sertifioituneita Peili-valmentajia, yhteistyökumppaneita, asiakkaita, alan ammattilaisia – ihmisiä koko 45 vuoden matkan varrelta! Myös Peili Consultingin pitkäaikainen omistaja, projektimaailman osaaja ja kokenut konkari Matti Ahvenharju oli joukossa mukana.

Seminaarin kuluessa opimme psykologisen asiantuntijamme Tiia Arjanteen puheenvuoroista, että stressi ja trauma ovat sisaruksia. Kummassakin on kyse samasta ilmiöstä, joskin aste-ero voi olla merkittävä. Arjessa on hyvä tietää mm, että stressihormoni kortisolia laskevat kissavideot, maito ja tumma suklaa, jota ei kuitenkaan ole hyvästä nauttia yli 40 grammaa päivässä. Myös itku ja nauru puhdistavat kortisolia pois systeemistämme.

John Kotterin (2009) Jäävuoremme sulaa – muutos ja menestyminen kaikissa olosuhteissa -kirjan viisaat ja erilaisia vahvuuksia arvostavat pingviinit veivät meidät toimitusjohtajamme Taina Rämö-Korpisen johdattelemina sukellukselle jäävuoren alle sekä muutosjohtamisen dynamiikkaan. Samalla saimme katsauksen muihinkin johtamistaidon oppeja käsitteleviin koskettaviin satukirjoihin ja tarinoihin.

Seminaarin lounaan, kuohujuoman ja kakkukahvit nautimme trubaduurin tunnelmallisten kitarasointujen säestämänä. Lopuksi pohdimme vielä yhdessä tiimin ja ryhmän johtamiseen liittyviä ilmiöitä Tiia Arjanteen fasilitoimina.

Kiitos hyvä yleisö, teitte juhlapäivästämme iloisen ja sydäntä lämmittävän kohtaamisen!

Peili

Sertifioimme valmentajia, kouluttajia ja HR-ammattilaisia Peili-työkalujen käyttöön.

Kommentit (1)

Marjut Kolu

Onnea 45-vuotilaalle Peilille! Sydämellinen kiitos, että sain olla mukana viettämässä juhlapäiväänne erinomaisten asiantuntijapuheenvuorojen ja tarjoiluiden tiimoilta. Sain omaan työkalupankkiini työstettäväksi parikin mielenkiintoista asiaa ja tutustuin mukaviin ihmisiin.

Lisää kommentti

Peili-uutiskirje

Tilaa 6-8 kertaa vuodessa ilmestyvä Peili-uutiskirje.