Uutiset

Vuoden 2015 Peili-valmentajana sädehtii Päivi Tuohimaa
Lisätty kategoriaan
kirjoittajalta Peili

Vaimo, äiti, ystävä, yrittäjä, onnistuja ja Peili-valmentaja esittelee Päivi Tuohimaa itsensä. Hänen lämpimästä olemuksessaan säteilee ilo ja energisyys. Valitsimme Päivin lukuisten Peili-valmentajien osaavasta joukosta vuoden 2015 Peili-valmentajaksi.

Perusteet valinnalle ovat seuraavat: Päivi on käyttänyt Peili-käyttäytymisprofiilia monipuolisesti osana oman yrityksensä ja isomman koulutusyrityksen tarjoamia palveluita sekä organisaation sisäisenä valmentaja. Hänellä on raikas ja innostava tapa käsitellä Peilin teemoja. Päivi Tuohimaa on myös paneutunut esimerkillisesti jokaiseen Peili-valmennukseensa. Päivin halu oppia uutta ja syventyä Peilin maailmaan kerta kerralta paremmin ilahduttaa suuresti.

Päivi Tuohimaan intohimo on johtajuus ja erilaisuus. Hän kertoo ammatilliseksi elämäntehtäväkseen auttaa ihmisiä löytämään johtajuuden itsestään.

Päivi työskentelee päätoimisesti Arkkitehtitoimisto Kanttia 2 Oy:ssä tehtävänimikkeellä Chief Culture Officer sekä sivutoimisesti yrittäjänä auttamassa asiakkaitaan löytämään syvemmän suhteen johtajuuteen, itsetuntemukseen ja yhteistyöhön.

Katso sertifioidut Peili-käyttäytymisprofiilivalmentajat

Peili

Sertifioimme valmentajia, kouluttajia ja HR-ammattilaisia Peili-työkalujen käyttöön.

Lisää kommentti

Peili-uutiskirje

Tilaa 6-8 kertaa vuodessa ilmestyvä Peili-uutiskirje.