Uutiset

Vuoden 2016 Peili-valmentaja on Tuula Lyytikäinen
Lisätty kategoriaan
kirjoittajalta Niina Reina

Integro antaa vuosittain tunnustuksen ansioituneelle Peili-valmennustyökalujen käyttäjälle. Osuuskauppa Suur-Savon henkilöstöpäällikkö Tuula Lyytikäinen on vuoden 2016 Peili-valmentaja.

Tuula Lyytikäinen on osoittanut aitoa innostusta ja päättäväisyyttä ottaessaan Peili-käyttäytymisprofiilin ponnekkaasti käyttöön omassa organisaatiossaan. Hän on käärinyt hihat ja paneutunut energisellä otteella esimiesten vuorovaikutustaitojen kehittämiseen ja tukemiseen.

Tuula Lyytikäisellä on pitkä matkailu- ja ravintola-alan tausta. Hän on toiminut sekä maissa että merillä niin ravintolapäällikkönä kuin ravintolajohtajanakin. Myöhemmin tie vei koulutuspuolelle Jollas Instituuttiin. Sieltä Tuula siirtyi nykyiseen pestiinsä Osuuskauppa Suur-Savon henkilöstöpäälliköksi.

Tässä roolissa Tuula Lyytikäinen otti myös Peili-käyttäytymisprofiilin avuksi esimiestaitojen kehittämisessä Osuuskaupan kaikilla toimialoilla: Autokauppa, Market-toimiala, Majoitus- ja ravintolatoiminta sekä Leipomo, johtoryhmää unohtamatta. Kehitystyö jatkuu ja Peili elää arjessa. Tuula  käy vuoden 2017 aikana kaikkien esimiesten kanssa henkilökohtaisen sparrauksen, jossa hyödynnetään Peiliä esimerkiksi suhteessa työtyytyväisyyskyselyn esimiestyötä koskeviin tuloksiin. Myös uudet esimiehet valmennetaan Peili-käyttäytymisprofiilin avulla.

Viime vuonna Osuuskauppa Suur-Savo olikin valtakunnallisesti kahdeksanneksi innostavin työpaikka. Nyt tuloksia on parannettu entisestään, ja vuoden 2017 sija valtakunnallisessa vertailussa ratkeaa, kun Suomen innostavin työpaikka -tunnustus myönnetään Finlandia-talolla 7.2.2017.

Tuula Lyytikäinen kertoo olevansa kilpailuhenkinen ja positiivinen luonne, joka innostuu onnistumisista. Hän tekee työtään hymyillen ja täysillä, mutta osaa myös lomailla täysillä. Tuula iloitsee siitä, jos hän voi auttaa ihmisiä kehittymään ja etenemään urallaan. Dynaaminen Tuula kertookin saavansa energiaa ihmisistä, ja toteaa, että elämässä pitää olla aina jotain, mitä odottaa.

Tuulan motto henkilöstön kehittämisessä on: ”Vain puhutut asiat voi ratkaista!”

 

Niina Reina

Sertifiointipalvelut, Peili Consulting Oy

Lisää kommentti

Peili-uutiskirje

Tilaa 6-8 kertaa vuodessa ilmestyvä Peili-uutiskirje.