Uutiset

Joanna Nummila Confiar Oy
Vuoden 2017 Peili-valmentaja on dynaaminen Joanna Nummila
Lisätty kategoriaan
kirjoittajalta Peili

Integro antaa vuosittain tunnustuksen ansioituneelle Peili-valmennustyökalujen käyttäjälle. Joanna Nummila Confiar Oy:stä on vuoden 2017 Peili-valmentaja. Onnittelut Joannalle!

Perusteemme tunnustukselle ovat seuraavat:

Joanna on innovatiivinen ja alati uudistuva Peili-valmentaja. Hänen osaamisensa sekä tietty tinkimättömyytensä takaavat laadukkaat palvelut hänen asiakkailleen. Joanna Nummila on myös luomiskykyinen ja tavoitteellinen kehittämiskumppani, jonka kanssa on innostavaa tehdä yhteistyötä.

Joannalla on pitkä kokemus niin suomalaisten kuin kansainvälistenkin yritysten johtamistaitojen,  työyhteisöjen ja myynnin valmentamisesta sekä muutoshankkeiden läpiviennistä. Hän on kouluttautunut ja kehittänyt itseään monipuolisesti mm. erilaisten valmennustyökalujen, ratkaisukeskeisen coachingin ja valmennustaitojen parissa. Jatkuva itsensä kehittäminen onkin sitoutumisen ja vahvan tahdon ohella yksi Joannan johtotähdistä.

Joanna kertoo, että Peili-työkalut ovat olleet tärkeä osa hänen kasvuaan sekä ammatillisesta että henkilökohtaisesta näkökulmasta. Hän on myös toiminut yhteistyökumppanina Integron Myynti-Peili -konseptin kehittämisessä ja toimii Myynti-Peilin jatkokoulutuksen vetäjänä. Joanna toteaakin iloitsevansa siitä, että hän on saanut tehdä jo useamman vuoden ajan yhteistyötä Integron huipputiimin kanssa.

Joanna motto on ”Luottamus mahdollistaa kasvun”. Hän painottaa, että luottamus on kivijalka niin kaikissa ihmissuhteissa kuin liiketoiminnoissakin, joten sitä tulee rakentaa ja ylläpitää niin suhteessa itseensä kuin muihin.

Joanna Nummilan näkemys on, että tässä ajassa työelämässä korostuvat entisestäänkin kohtaamis- ja vaikuttamistaidot. Katso ja kuuntele lisää Joannan kommentteja aiheesta.

 

Peili

Sertifioimme valmentajia, kouluttajia ja HR-ammattilaisia Peili-työkalujen käyttöön.

Lisää kommentti

Peili-uutiskirje

Tilaa 6-8 kertaa vuodessa ilmestyvä Peili-uutiskirje.