Uutiset

André Briegert ja Taina Rämö-Korpinen ja Peili-diplomi
Vuoden 2019 Peili-valmentaja on energinen André Briegert
Lisätty kategoriaan
kirjoittajalta Peili

André Briegert on EMCC akreditoitu coach, jonka ydinosaamista on mm. johtajuuden ja johtoryhmien valmentaminen, muutosjohtaminen sekä organisaatiokulttuurin kehittäminen. Lisäksi hän toimii inspiroivana puhujana erilaisissa tilaisuuksissa sekä englannin että saksan kielellä. André Briegertin toiminta-aluetta ovat niin Pohjoismaat, Itävalta, Saksa, Iso-Britannia kuin Singaporekin. Hänen asiakkaansa toimivat laaja-alaisesti eri toimialoilla, mm. teollisuussektorilla. André Briegert toimii nykyään yrityksensä BlueCoachin kautta, ja Peili-käyttäytymisprofiili on kuulunut hänen työkaluvalikoimaansa jo yli 10 vuotta.

Perusteita André Briegertin valinnalle vuoden Peili-valmentajaksi ovat mm. Peili-käyttäytymisprofiilin pitkäaikainen käyttö kansainvälisissä valmennuskokonaisuuksissa ja aina niin ihailtavan positiivinen asenne sekä joustava tapa tehdä yhteistyötä.

Myös André arvostaa Peili Consultingin nopeaa, luotettavaa ja sujuvaa asiakaspalvelua, joka vaikuttaa omalta osaltaan koulutusten laatuun. Hän painottaa, että yrittäjälle tällainen taustatuki on tärkeää ja kiittää erityisesti tilauspalveluiden vastaavaa Helena Valtosta loistavasta palvelusta.

André Briegert kokee, että Peili-käyttäytymisprofiilista on hyötyä etenkin seuraavien kehitysaskeleiden määrittelyssä. Ensimmäinen askel on aina itsetuntemuksen syventäminen, jonka jälkeen Peili-palaute antaa pohjaa monipuolisille jatkokeskusteluille. Peili tuo mukaan perspektiiviä, koska mukana on aina sekä itsearvio että muiden antama arvio. Andrén toivelistalla ovat Peili-käyttäytymisprofiiliin liittyen videosimulaatiot eri käyttäytymistyyleihin liittyvistä toimintamalleista.

Andrén näkemys johtajuuden kehittymisestä viimeisen 10 vuoden aikana on se, että vallalla ei enää ole ”ylhäältä alas” -lähestymistapa kuten aikaisemmin. Johtajien ja esimiesten ymmärrys mahdollistavasta ja osallistavasta johtamisesta on lisääntynyt.

Tällä hetkellä työelämässä korostuvina toistuvina teemoina André pitää tilannetietoisuutta, kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin ja psykologista turvallisuutta. Nämä ovat yhteisiä, universaaleja peruselementtejä, jotka tulevat kerta toisensa jälkeen esille ryhmäkeskusteluissa ja workshopeissa.

”The investment that you make in yourself, is the best selection you can ever make. It’s not possible to enable others if you can’t enable yourself”, toteaa André.

Peili

Sertifioimme valmentajia, kouluttajia ja HR-ammattilaisia Peili-työkalujen käyttöön.

Lisää kommentti

Peili-uutiskirje

Tilaa 6-8 kertaa vuodessa ilmestyvä Peili-uutiskirje.