Tapahtumat

Peili-tapahtumat

Tee arvoista totta jo tänään!
Kaikille avoimessa Parannamme työelämää -webinaarisarjassa: Arvot ovat voimakkaasti tunnelatautuneita, syvimpiä uskomuksiamme, jotka muuttuvat tuskallisen hitaasti – usein vasta sukupolvesta toiseen. Nykyinen elämä ja työelämä kaipaavat huimasti nopeampia muutoksia, pikaista sopeutumista, jopa kiireellisiä selviytymistoimenpiteitä koko ihmiskunnan näkökulmasta.
lue lisää
Erilaisuuden ilot ja kirot – Peili-käyttäytymisprofiili HR-ammattilaisen apuna
Parannamme työelämää -webinaarisarjassa Työyhteisössä ihmisten luontainen erilaisuus voi olla joko kompastuskivi tai voimavara. Jotta saadaan paras esiin ihmisistä – itsestä ja muista – tarvitaan ymmärrystä erilaisista toimintavoista, luottamusta sekä taitoa kohdata erityyppisiä ihmisiä rakentavasti. HR-ammattilaisena voit
lue lisää
Käyttäytymisprofiilin henkilökohtainen esittelytilaisuus
Varaa henkilökohtainen esittelytilaisuus Peili-käyttäytymisprofiiliin tutustumiseksi. Tilaisuus on tarkoitettu valmentajille, kouluttajille, HR-ammattilaisille, esimiehille ja johtavassa asemassa toimiville henkilöille.  Saat esittelyn yhteydessä henkilökohtaisen Peili-käyttäytymisprofiilin. Tuloksia varten kerätään etukäteen sekä itsearviosi että viiden työkaverisi tai yhteistyökumppanisi arviot luontaisesta toimintatavastasi. 
lue lisää

Peili-uutiskirje

Tilaa 6-8 kertaa vuodessa ilmestyvä Peili-uutiskirje.