Tapahtumat

Rivissä puu-ukkoja, joilla erilaiset ilmeet.

Erilaisuuden ilot ja kirot – Peili-käyttäytymisprofiili HR-ammattilaisen apuna

Parannamme työelämää -webinaarisarjassa

Työyhteisössä ihmisten luontainen erilaisuus voi olla joko kompastuskivi tai voimavara. Jotta saadaan paras esiin ihmisistä – itsestä ja muista – tarvitaan ymmärrystä erilaisista toimintavoista, luottamusta sekä taitoa kohdata erityyppisiä ihmisiä rakentavasti. HR-ammattilaisena voit ottaa Peili-käyttäytymisprofiilin omaan käyttöösi ja hyödyntää sitä pitkäjänteisesti organisaatiosi työkulttuurin, työryhmien ja työntekijöiden kehittämisessä erilaisissa valmennuksissa, työpajoissa ja yksilö-coachingissa. 

 Peili-käyttäytymisprofiilin antaa tasa-arvoisen, yhteisen kielen kuvata ihmisten erilaisuutta sekä vuorovaikutuksen ilmiöitä. Tämä edesauttaa kehittämään yhteistyön laatua ja merkitystä, puhumaan erilaisista tavoista toimia ja kohdata tilanteita, luomaan erityyppiset ihmiset huomioivia pelisääntöjä sekä puuttumaan tarvittaessa ilmapiiriä heikentävään käytökseen. Peili-palaute sisältää myös käytännönläheisiä vinkkejä, miten vaikuttaa rakentavasti sekä omaan että työkavereiden työskentelyyn. 

Peili-käyttäytymisprofiili soveltuu erinomaisesti kaikille henkilöstöryhmille, vain painotukset vaihtelevat kohderyhmän mukaisesti. Mukana on aina itsearvion lisäksi kehittymisen kannalta kaikkein arvokkain anti eli työkavereiden antama arvio. Säästyy sekä euroja että energiaa, kun yhteistyö ja vuorovaikutus ihmisten välillä toimii. Parhaimmillaan matka ihmisten erilaisten vahvuuksien äärelle lisää koko työyhteisön tuottavuutta ja hyvinvointia.

Tule mukaan kuulemaan, kuinka voit HR-ammattilaisena vahvistaa luottamuksen rakentumista ja ihmisten vahvuuksien esille pääsyä organisaatiossasi!

 

Aika: 9.4.2024 klo 13.00-14.00 + 15 min aikaa keskustelulle

Toteutusalusta: Teams

Vetäjä: Taina Rämö-Korpinen, CEO, Senior Leadership Coach & Niina Reina, sertifiointipalvelut, Peili Consulting  Oy

Tilaisuus on maksuton, kutsu kollegasikin mukaan!

Peili-uutiskirje

Tilaa 6-8 kertaa vuodessa ilmestyvä Peili-uutiskirje.