Tapahtumat

Monta kättä yhdessä

Vankat luottamussuhteet – hyvän elämän perusta

Parannamme työelämää -webinaarisarjassa 28.1.2022

 

Luottamus on monitasoinen ilmiö, joka kattaa lähes kaiken ihmisenä olemisen ja tekemisen. Luottamuksen osa-alueet avoimuus, suoruus, uskottavuus ja hyväksyntä antavat hyviä ja konkreettisia ideoita siitä, mitä kaikkea kommunikaatiossa tulisi näkyä ja kuulua, jotta voidaan rakentaa lujaa ja kestävää yhteistyötä.

Webinaarissa käsitellään luottamuksen eri tasoja

Ihmisen sisäinen luottamus itseen on syvin ja kaikkia muita suhteita värittävä taso. Onko itseluottamukseni perustuksena luja kalliopohja, vai löytyykö sen alta juoksuhiekkaa? Onko itseen luottaminen sama kuin itseluottamus?

Toinen taso on ihmisen kyky luottaa toisiin ihmisiin. Onko oma kykyni luottaa toisiin ihmisiin terve ja realistinen, vai onko asenteeseeni ehkä jo lapsuudessa hiipinyt epäileväinen ajatusten laatu? Voiko luottamattomuuden mielialasta siirtyä luottavaiseen mieleen?

Kolmas luottamuksen taso on kollektiivinen. Ryhmän ja yhteisön paine voi pakottaa yksilön luottamustasoon, joka ei ole itselle luontainen. Mitä tarkoittaakaan hyvä luottamusilmapiiri työyhteisössä? Entä mikä repii luottamusta, ja mitä silloin on tehtävissä?

Omaa kykyä kommunikoida luottamusta herättävästi voi harjaannuttaa ja siten omalta osaltaan rakentaa hyvää mieltä, innostusta, tuloksellisuutta ja aitoa yhteen hiileen puhaltamista.

 

Vetäjä: Tiia Arjanne, psykologinen asiantuntija, Peili Consulting Oy

Fasilitaattori: Taina Rämö-Korpinen, CEO, Peili Consulting Oy

Aika: Pe 28.1.2022, klo 8.45-10.00, jonka jälkeen vielä 15 min aikaa keskustelulle

Toteutusalusta: Teams (linkit lähetetään osallistujille edellisenä päivänä)

Tilaisuus on maksuton. Kutsu kollegasikin mukaan!

Peili-uutiskirje

Tilaa 6-8 kertaa vuodessa ilmestyvä Peili-uutiskirje.