Uutiset

Kyltti, jossa lukee sana results
Asiakastyytyväisyyskyselyn tarkempaa antia
Lisätty kategoriaan
kirjoittajalta Peili

Kuten jo aikaisemmin uutisoimme, sertifioituneille Peili-valmentajille tänä keväänä toteutetussa asiakastyytyväisyyskyselyssä Peili-käyttäytymisprofiili sai suositteluhalukkuutta mittaavaksi NPS-lukemaksi huikeat 93 ja Peili Consulting yrityksenä 89. Nyt kerromme lisää asiakastyytyväisyyskyselyn annista.

Tulosten analyysin perusteella erityisen tyytyväisiä Peili-valmentajat olivat hyvään toimitusvarmuuteen, riittävän joustavaan toimintaan, luotettavuuteen ja ongelmatilanteiden hyvään hoitoon. Näistä kaikkein merkityksellisimpinä pidettyinä seikkoina erottuivat luotettavuus ja hyvää toimitusvarmuus.

Kehitysehdotuksia saimme liittyen esitysmuodon ja materiaalien uudistamiseen. Peili-valmentajat toivoivat myös lisämateriaalia Peilin hyödyntämisestä esim. jaksamiseen, työhyvinvointiin, kehityskeskusteluihin yms. käyttötarkoituksiin liittyen. Saimme myös erinomaisen käyttäjäystävällisyyttä parantavan kehitysvinkin Peili-valmentajien käytössä olevaan ohjelmistoon liittyen. Oma IT-suunnittelijamme lisäsikin toivotun ominaisuuden mukaan lähes välittömästi.

Toiset yrittäjinä tai itsenäisenä valmentajana toimivat Peili-valmentajat kaipasivat enemmän yhteistyötä muiden valmentajien kanssa, esimerkiksi webinaareja, joissa Peili-valmentajat voivat jakaa ideoitaan ja pohtia yhdessä erilaisia haasteita.

Kartoitamme parhaillaan mahdollisuuksia ja erilaisia vaihtoehtoja toteuttaa kaivattuja muutoksia. Kaikkia kehitysehdotuksia emme pääse kerralla työstämään, mutta tavoitteenamme on vastata osaan toiveista tulevan syksyn ja kevään aikana.

Lukuisia kiitoksia saimme hyvästä yhteistyöstä ja erinomaisesta asiakaspalvelusta sekä hyvästä tiedottamisesta.

Kiitämme lämpimästi kaikkia asiakastyytyväisyyskyselyyn vastanneita Peili-valmentajia!

NPS-mittari tuloksella 93

Peili

Sertifioimme valmentajia, kouluttajia ja HR-ammattilaisia Peili-työkalujen käyttöön.

Lisää kommentti

Peili-uutiskirje

Tilaa 6-8 kertaa vuodessa ilmestyvä Peili-uutiskirje.