Blogit

Meillä on Avainlippu
Avainlippu – meillä on!
Lisätty kategoriaan
kirjoittajalta Taina Rämö-Korpinen

Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä ja sen arvostamisesta. Integron tuottamilla palveluilla on ollut Avainlipun käyttöoikeus vuodesta 2015 osoituksena Suomessa tuotetusta ja Suomessa työllistävästä palvelusta. Olemme vahvasti ja sydämestämme suomalaisen työelämän parantamisen asialla.

Olemme mukana Suomalaisen Työn Liiton ja Avainlippu-yritysten yhteisessä Onhan siinä Avainlippu -kampanjassa. Kolmevuotisella kampanjalla Suomalaisen Työn Liitto haluaa yhdessä Avainlippu-yritysten kanssa nostaa Avainlipun sille kuuluvaan arvoon ja muistuttaa suomalaisia ostopäätösten tekijöitä kotimaisten tuotteiden ja palvelujen merkityksestä.

Avainlipun alaisiin palveluihimme kuuluvat Peili-valmennustyökalut eli Peili-käyttäytymisprofiili, Peili-johtajuusarvio, OK-kaavio sekä Peili-sertifiointikoulutukset, Peili-täydennyskoulutukset ja työyhteisövalmennukset. Näin ollen Avainlipun käyttöoikeus kattaa käytännössä yrityksemme koko toiminnan.

Avainlippu voidaan myöntää palveluille, jotka on tuotettu Suomessa ja joiden kotimaisuusaste on vähintään 50 prosenttia. Integrossa tuo osuus on käytännössä 99%, josta olemme ylpeitä. Yrityksellä, jonka palveluille myönnetään Avainlippu-tunnus, on myös oltava merkittävä kotimainen omistusosuus, Suomessa toimiva johto ja yrityksen pääkonttorin tulee sijaita Suomessa.

Yrityspäättäjien keskuudessa Avainlipun tunnettuus on 92 prosenttia. Keksimäärin 80 prosenttia suomalaisista liittää Avainlippu-tunnukseen sanat luotettava, turvallinen ja työllistävä. Avainlippuyrityksistä 93 prosenttia kokee merkin tukevan tuotteiden ja palveluiden myyntiä Suomessa. 43 prosenttia arvioi Avainlipusta olevan hyötyä Euroopan markkinoilla ja 38 prosenttia globaaleilla markkinoilla.

Onkin ollut hienoa olla mukana myös matkalla, jossa suomalaista työtä viedään maailmalle. Kaksi vuotta kestänyt Business Finlandin tukema projektimme Kansainvälistyminen digitalisaation avulla on osoittanut meille, että osaamisemme koetaan kiinnostavaksi myös maamme rajojen ulkopuolella. Voimme sen myötä viedä palveluitamme mm. Kiinaan.

Onhan siinä Avainlippu -kampanjan myötä haluamme muistuttaa kotimaisen työn merkityksestä palvelumme taustalla. Meille Avainlippu merkitsee sitä, että kykenemme tukemaan monipuolisesti laajaa Peili-valmentajien verkostoamme, johon kuuluu lähes 200 valmennus- ja koulutusalan ammattilaista.

Ensisijainen tavoitteemme on, että ihmisten erilaiset vahvuudet ja niiden tuoma rikkaus pääsevät kukoistamaan työelämässä. Erilaisuus on voimavara ja joskus haastekin, mutta sen kautta kykenemme luomaan työyhteisöjä, jotka ovat tuottavampia, tehokkaampia ja voivat hyvin. Se vaatii panostuksia, mutta on aina investoinnin arvoista!

Lisätietoa Onhan siinä avainlippu -kampanjasta www.avainlippu.fi

Taina Rämö-Korpinen

Toimitusjohtaja Peili Consulting Oy

Lisää kommentti

Peili-uutiskirje

Tilaa 6-8 kertaa vuodessa ilmestyvä Peili-uutiskirje.