Koulutukset

Peili-koulutukset

Hyvää oli treenit, keskustelu, tieto, ideat, perusteellisuus (miksi) - sain vastauksia kysymyksiin!
Stressi ja käyttäytymistyylit -moduuli
Stressi ja käyttäytymistyylit -moduulissa paneudutaan kullekin käyttäytymistyylille ominaiseen stressikäyttäytymiseen, johon liittyvät esimerkiksi stressin hypo- ja hypertilat, erot stressin sietämisessä, stressin laukaisijat ja stressireaktiot. Myös stressin hallintaa ja ennaltaehkäisyä tarkastellaan kunkin käyttäytymistyylin näkökulmasta. Tule oppimaan uusia lähestymistapoja
lue lisää
Käyttäytymisprofiilin sertifiointikoulutus
Peili-käyttäytymisprofiili on monipuolinen valmennustyökalu työyhteisöjen kehittämiseen, esimies- ja tiimityön valmentamiseen sekä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitojen sparraamiseen. Paikka: Espoo, Leppävaara Aika: klo 9.00-16.00 Hinta: 1950 € + alv.
lue lisää
Myynti-Peilin jatkokoulutus
Myynti on murroksessa ja asiakaskohtaamisten arvo korostuu entisestään. Myynti-Peilin jatkokoulutuksessa saat ajanmukaiset valmiudet ja kattavan materiaalipaketin myynnin ammattilaisten valmentamiseen. Paikka: Espoo, Leppävaara Aika: klo 9.00-13.00 Kouluttaja: Joanna Nummila, johtamisen, myynnin ja vuorovaikutuksen ammattilainen Hinta 425 € + alv.
lue lisää
Käyttäytymisprofiilin sertifiointikoulutus
Peili-käyttäytymisprofiili edesauttaa yksilöiden itsetuntemusta, ymmärrystä ihmisten erilaisista luontaisista vahvuuksista sekä vuotovaikutus- ja yhteistyötaitojen kehittämistä. Paikka: Espoo, Leppävaara Aika: klo 9.00-16.00 Hinta: 1950 € + alv.
lue lisää
Käyttäytymisprofiilin sertifiointikoulutus
Ota Peili-käyttäytymisprofiili haltuun ja valmennustyökalupakkiisi palvelemaan asiakkaistasi vuorovaikutuksen ja yhteistyön tehostamisessa, itsensä johtamisessa ja ihmisten potentiaalin ymmärtämisessä. Paikka: Espoo, Leppävaara Aika: klo 9.00-16.00 Hinta: 1950 € + alv.
lue lisää
Yrityskohtaiset Peili-moduulit
  Peili-moduulit ovat sertifioiduille Peili-käyttäytymisprofiilivalmentajille järjestettäviä jatkokoulutusosioita, joissa syvennetään ja laajennetaan Peili-profiiliin liittyvää osaamista. Jokaiseen moduuliin sisältyy materiaalia sekä harjoituksia, joita voit hyödyntää suoraan omissa valmennuksissasi. Mikäli samassa yrityksessä tai organisaatiossa on useampia sertifioituneita Peili-käyttäytymisprofiilivalmentajia, järjestämme
lue lisää

Peili-uutiskirje

Tilaa 6-8 kertaa vuodessa ilmestyvä Peili-uutiskirje.

Hyväksymällä ehdot vahvistat, että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.