Koulutukset

Peili-koulutukset

Hyvää oli treenit, keskustelu, tieto, ideat, perusteellisuus (miksi) - sain vastauksia kysymyksiin!
Käyttäytymisprofiilin sertifiointikoulutus
Peili-käyttäytymisprofiili on monitoimityökalu mm. työyhteisötaitojen sekä esimies- ja tiimityön kehittämiseen. Paikka: Espoo, Leppävaara Aika: klo 9.00-16.00 Hinta: 1950 € + alv.
lue lisää
Stressi ja käyttäytymistyylit -moduuli
Stressi ja käyttäytymistyylit -moduulissa paneudutaan kullekin käyttäytymistyylille ominaiseen stressikäyttäytymiseen, johon liittyvät esimerkiksi stressin hypo- ja hypertilat, erot stressin sietämisessä, stressin laukaisijat ja stressireaktiot. Myös stressin hallintaa ja ennaltaehkäisyä tarkastellaan kunkin käyttäytymistyylin näkökulmasta. Tule oppimaan uusia lähestymistapoja
lue lisää
Myynti-Peilin jatkokoulutus
Myynti on murroksessa ja asiakaskohtaamisten arvo korostuu entisestään. Myynti-Peilin jatkokoulutuksessa saat ajanmukaiset valmiudet ja kattavan materiaalipaketin myynnin ammattilaisten valmentamiseen. Paikka: Espoo, Leppävaara Aika: klo 9.00-13.00 Kouluttaja: Joanna Nummila, johtamisen, myynnin ja vuorovaikutuksen ammattilainen Hinta 425 € + alv.
lue lisää
Henkilökohtainen Peili-valmennus – kehitä yhteistyötaitojasi
Henkilökohtainen valmennus sinulle, joka haluat lisätä itsetuntemustasi, oppia ymmärtämään erilaisia toimintatapoja ja tehdä tuloksellista yhteistyötä erityyppisten ihmisten kanssa. Valmennus sopii tiiminvetäjille, esimiehille, projektipäälliköille sekä kaikille itsetuntemuksesta ja vuorovaikutuksesta kiinnostuneille henkilöille. Valmennus sisältää Peili-käyttäytymisprofiilin laajimman version, johon
lue lisää
Johtajuusarvion sertifiointikoulutus
Henkilökohtainen sertifiointikoulutus. Ajankohta sovitaan erikseen. Ota yhteyttä
lue lisää
Käyttäytymisprofiilin sertifiointikoulutus
Peili-käyttäytymisprofiili on monipuolinen valmennustyökalu työyhteisöjen kehittämiseen, esimies- ja tiimityön valmentamiseen sekä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitojen sparraamiseen. Paikka: Espoo, Leppävaara Aika: klo 9.00-16.00 Hinta: 1950 € + alv.
lue lisää

Peili-uutiskirje

Tilaa 6-8 kertaa vuodessa ilmestyvä Peili-uutiskirje.

Hyväksymällä ehdot vahvistat, että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.