Uutiset

Positiivinen vire virtasi Esimies & Henkilöstö -tapahtumassa
Lisätty kategoriaan
kirjoittajalta Niina Reina

Esimies ja Henkilöstö 2015 -tapahtuma toteutettiin tällä kertaa aiemmasta poiketen syksyllä. Kaverina kainalossa olivat Meetings & Events -messut, jotka antavat inspiraatiota tapahtuma- ja kokousjärjestelyihin. Tänä vuonna tapahtumassa oli paljon kiinnostavia, jopa yllättäviä elementtejä. Sukelletaanpa messujen tunnelmaan paikan päälle.

Ensimmäisen messupäivän aamuna touhukkaat näytteilleasettajat häärivät osastojen viimeistelyn parissa. Ilma on odotuksia täynnä. Messutunnelma alkaa heräilemään, kun aamun varhaisimmat vieraat risteilevät aavistuksen varovaisen oloisina osastojen lomassa. He suunnistavat avauspuheenvuoroihin.

Päivän ehtiessä eteenpäin tunnelma notkistuu. Myyntimiehen iloinen nakuttava nauru halkoo ilmaa. Messuesittelijöiden sorjat sääret kiiruhtavat korkokengissä. Harmaantuneet herrat ja kokeneet leidit ovat saapuneet vierailulle katsastamaan päivän tarjontaa. Myös nuoret ammattilaiset ovat hyvin edustettuina keski-ikäisen kävijäjoukon rinnalla.

Osastojen kirjo on värikäs. Eräällä seinällä keikkuvat pikkuiset yrttiruukut kuin ruohotupsut rouheisessa kallioseinämässä. Aromikas kahvin tuoksu viipyilee ilmassa samalla, kun kuohuviinibaari kutsuu arjen ylellisyyteen. Liikelahjaosaston upottavan pehmeä jättiläisnallekarhu hönkii ympärilleen hyvää mieltä. Hartiahierontaan voi istahtaa hetkeksi rentoutumaan tai shoppailla kotimaisen kosmetiikan helmiä.

Vilkkaimpina ajanjaksoina asiantuntijuudella kyllästetty puheensorina ja muu äänimaailma muistuttaa liikenteen huminaa. Kaiken keskellä surumielinen miimikko etsii kumppania ja herää ilmeikkääseen eloon vastaantulijan antautuessa hetkeksi sanattomaan intensiiviseen yhteyteen.

Päivien aikana tiedot, tarinat ja ideat vaihtuvat ihmisten välillä. Paljon uusia alkuja viriää. Moni kävijä palaa tapahtumaan jälleen vuoden päästä keräämään koriinsa osastoilla tarjolla olevien omenoiden lisäksi myös konkreettisia ratkaisuehdotuksia arjen esimiestyöhön ja henkilöstöhallintoon.

Integron osastolla meillä oli ilo ja kunnia tavata monia uusia kontakteja kuin myös pidempiaikaisia yhteistyökumppaneita. Networking-tilaisuutemme pääpuheenvuoron otsikolla ”Erilaisuus – esimiehen ilo vai tuska?” luotsasi hersyvällä huumorilla maustettuna Peili-valmentaja Päivi Tuohimaa. Kiitämme kaikkia kävijöitä. Ensi vuonna tavataan paikan päällä jälleen!

 ESIMIES & HENKILÖSTÖ -AMMATTITAPAHTUMA

  • Kaksipäiväinen maksuton tapahtuma Helsingin Messukeskuksessa
  • Kohdeyleisö: yritysjohto ja HR-ammattilaiset
  • Kaikille avoin seminaariohjelma
  • Vuoden 2015 kävijämäärä 2645 henkilöä
  • Vuoden 2016 tapahtuma järjestetään 21.-22.2016

Niina Reina

Sertifiointipalvelut, Peili Consulting Oy

Lisää kommentti

Peili-uutiskirje

Tilaa 6-8 kertaa vuodessa ilmestyvä Peili-uutiskirje.