Koulutukset

Jäävuori

Jäävuori-täsmäkertaus

Täsmäkertaukset ovat sertifioutuneille Peili-valmentajille tarkoitettuja sisältöjä, joissa käsitellään tietty Peili-käyttäytymisprofiiliin liittyvä teema perusteellisesti.

Jäävuori on erinomainen intro itsetuntemukseen ja yhteistyön ymmärtämiseen. Sitä voi käyttää myös yhteen sitovana punaisena lankana Peili-valmennuksessa tai itsenäisenä teemana yhteistyövalmennuksissa.

Jäävuoren kautta avautuvat kaikki ne teemat, jotka ovat ihmisenä olemisen kantavia pilareita. Asenteemme sisältäen ajattelun ja tunteet, arvomme ja tarpeemme kannattelevat sekä ohjaavat toimintaamme, käyttäytymistä. Näiden teemojen, ulottuvuuksien tunnistaminen itsessään on kehittymisen ydin. Ne ovat tärkeimmät nuotit myös siinä musiikissa, jota soitamme yhteistyössä muiden kanssa.

Soitanta voi olla kaunista ja harmonista, mutta myös riitasointuista ja repivää. Minun jäävuoriteemani voivat joutua epävireeseen sinun teemojesi kanssa. Riitojen aiheet löytyvät siis nekin jäävuoresta.

Jäävuori avartaa ja mahdollistaa oivaltamisen, ymmärryksen ja ongelmien ratkaisemisen. Se on valmennuksen perusta ja pohja, jolle voi turvallisesti laskeutua luomaan kokonaisvaltaista, melodista soitantaa – itsetuntemuksen, yhteistyön ja vuorovaikutuksen harmoniaa.

 

Toteutustapa: Teams-etäkoulutus

Aika: 17.3.2023 klo 9.00-11.30. Viimeiset 30 min. on varattu keskustelulle.

Kouluttaja: Psykologinen asiantuntija Tiia Arjanne

Tilaisuus on maksuton, no show -maksu 75 € + alv. Peruutukset viimeistään 3 vrk ennen tilaisuutta.

 

Peili-uutiskirje

Tilaa 6-8 kertaa vuodessa ilmestyvä Peili-uutiskirje.