Tapahtumat

Naisen kasvot säihkyvällä taustalla

Viritä voimanlähteesi, vapaudu stressikuormasta -webinaari

Meillä on ollut ilo käsitellä tämän kevään aikana eri foorumeilla tuoreita näkökulmia voimavarojen vahvistamiseen ja stressin lievittämiseen kuormittavissa tilanteissa. Yleisö on ollut innostunutta ja palaute kiittävää, joten tarjoamme samantyyppisen webinaarin myös kaikille uutiskirjeemme lukijoille sekä muille aiheesta kiinnostuneille osana uutta Parannamme työelämää -webinaarisarjaa.

Tule mukaan kuulemaan, milloin on hyödyllisintä luopua tutuista ”stressinhallintakeinoista” ja etsiä virtaa sekä virikkeitä uusista suunnista!

Aivot käyttävät viittä eri informaatiokanavaa, joista yhden kanavan kyky toimia täydellä teholla alentuu kuormitus- tai stressitilanteessa. Silloin kannattaa tietoisesti käyttää niitä informaatiokanavia, jotka ovat edelleen toimintakykyisiä. Informaatiokanavien monipuolinen hyödyntäminen auttaa löytämään lisää puhtia ja ajattelemaan luovemmin, jolloin uusia mahdollisuuksia, vaihtoehtoja, toimintamalleja ja ratkaisuja voi löytyä kuin itsestään.

Vetäjänä tilaisuudessa toimii Peili Consulting Oy:n psykologinen asiantuntija Tiia Arjanne, joka on perehtynyt traumojen ja stressin käsittelyyn jatkuvasti kehittyvän aivotutkimuksen sekä sensomotorisen traumaterapian lähtökohdista.

Fasilitaattorina operoi Peili Consultingin toimitusjohtaja Taina Rämö-Korpinen, joka toimii myös Senior Leadership Coachina erityisesti muutosjohtamisen, esimiesten ja johtoryhmien kehittämisessä.

Toteutusalusta: Teams

Aika: 28.5.2021 klo 8.45-10.00

Webinaari on maksuton

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä viereinen ilmoittautumislomake.

Peili-uutiskirje

Tilaa 6-8 kertaa vuodessa ilmestyvä Peili-uutiskirje.